NM5mila Tolga


To av NTNUIs største håp.
Gode nyheter for oss som ikke tilhører den absolutte eliten: «Løpere som blir tatt igjen med en runde, skal ikke tas ut av løpet.» Dermed ligger det an til mange fullførende NTNUIere på det grommeste løpet av dem alle; NM 5mila.Det er fortsatt mulig å melde seg på! Hva med formløpere som Hans Aleksander Østhangen og Sigmund Rimstad som begge gjorde en kjempeinnsats i helga?

Påmeldte fra NTNUI:
Andrä,Maximilian
Brekke, Einar Raknes
Brikselli,Tomas
Eide,Ole Ivar Stakvik
Gjelten,Berit
Gullhav,Anders Nordby
Haugereid,Ove Antvord
Sandbakk,Sindre

 

21 tanker om “NM5mila Tolga

  1. Målet bør være å få inn 10 løpere blant de 150 beste. Dette krever selvsagt at flere melder seg på. Hvor er: – Overn? – Østhagen? – Moxnes? -Hallberg*2? – Rimstad*2? – Hellmigk? – Raske Rognstad? -Runar Lien? – Herman Leithe? – Lars Lysbakken? – Jon Markus Lervik? – Jacob Matheson? – Øyvind Teigen? – Steinar Line? – Øyvind Antonsen?

  2. 5-mila har en mikkelsenindeks på 265/8.31 = 31.9. Endelig et renn på over 30. Hyttekarusellens hardeste er Estenstadmarka med 29,2.

  3. I synes vi burde hjelp Arne med flere renn i på sin berømte indeks.. Men hva skjer med at det kun er 1 dame påmeldt.. Skandale!

  4. Favorittsjikt utfra hva som har vært vist før i år: 1. Tomas \"krampe\" Brikselli 2. Sindre \"sprintern\" Sandbakk 3. Einar \"hufsern\" Brekke mellomsjiktet: Ove, Ole Ivar og Anders jokern: Maximillian I dameklassen: overraskelsen: Berit \"gliset\" Gjelten

  5. Etter dagens syre-intervall i Nilsbyen fikk jeg bekreftet mine mistanker om denne Ole Ivar. Han viste seg som øktas sterkeste og knuste formløpere som Brekke, Østhagen og Sandbakk langt ned i støvlene. Brikselli må nok fremdeles leve med favorittstemplet da han tydeligvis er i så god form at han ikke trenger å møte opp.

  6. Da er skia med XC-slip preparert med Cera. Satser på regn under hele løpet. Da blir det blanding mellom VM-universal og rossa.

  7. Jeg kan melde om konge innsats av NTNUI i dag. Støtteapparatet greide å gi drikke 10 ganger i løpet av løpet! Vi kledde løypa i grønt gult og sort. Resten gikk i fake landslagsdrakter.

  8. Sinnsykt bra kommentert gutta. Må sei at når innsatsen på mila va slapp, så må innsatsen på meldingan vårrå beir… Me sats på at 5-mila om 2år går i Trøndelag 😉 😉 😉

  9. 500km er jo ingenting… kommer på 538,5km for denne sesongen (og dette selv om jentene går mye kortere distanser på hyttekarusellen enn dere gutta) :tongue:

  10. Hehe, bra du setter Ole Ivar på plass Katharina. Jeg teller bare renn over 30km og da har jeg 40+45+50+90+50+95=370km så da skal jeg ikke si noe selv.

  11. I går alltid i surr når det gjelder lengder.. I e me på konkurransen om å gå lengst på renn over 3mil neste år.. Sprintrenn bør ikke telle med, legger merke til at langrenn.com har begynnt med kommentering igjen, på tide! 😉

  12. Ok da blir det 40+63+30+32+54+36+56+95=406km på meg. Får legge til Flyktningerennet og Skiraffen-5-mila neste år (jenter får vel lov å gå 5 mil om de vil?) 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *