NM 5-mila: Løpet


Her er Einar i rygg på Jan Jakob Verdenius.

Løpet oppsummert i en setning med mange ledd: Sindre brøt, Max fullførte, Anders plasserte seg midt mellom vinneren og max tidsmessig, mens Tomas, Einar og Ole Ivar kom inn topp 100.

Føret var meget bløtt og det hadde regna hele natta, vi i NTNUI hadde lagt rossa allerede kvelden før. På station, 15 min før start ble Ove intervjuet av speaker og fortalte på jordnært vis om grunnklistrer fra rode ispedd litt SWIX på toppen. Like etter at startskuddet gikk, begynte det å snø, og det stoppa ikke å sludde/snø før vi var i mål. Det var med andre ord veldig sugende og deilig føre. Staketreningen før Vasaloppet var totalt bortkastet, kun to teknikker ble brukt: Diagonal og svingteknikk.

5-milsløperne våre hadde tidenes beste støtteapparat i ryggen, Katrine, Siri Bente, Anette, Berit og Karl sørget for at de fikk drikke to ganger per runde a 8,33km. 

Tomas fikk ett minutt luke på første runden ned til det som var antydningen til et grønt tog bestående av Sindre, Einar og Ole Ivar. Så hoppa Sindre av og Ole Ivar tryna et par ganger, og dermed gikk Tomas et min foran Einar som igjen var minuttet foran Ole Ivar og slik fortsatte det ca til mål til hhv 61.-, 78.- og 84. plass

Det mest stabile toget var Ove og Gullhav som sprakk opp da Anders smurte om på slutten og tapte 7 min. Ove tok 109.plass mens Anders ble nr 111.

Resultater (PDF)

 

6 tanker om “NM 5-mila: Løpet

  1. Heisann! Me e igang me banketten. Kan melde om at Ove, Anders og Maxis kom inn blant topp 112. .Mens Sindre la seg blant konkurransen DNF! Jaja, ei 5-mil skal skille 🙂

  2. Glemte å ta med den hardeste stakern i klubben, Haugereid ble nummer 109 som korrekt bemerket av en viss person. Sikkert 20 som brøyt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *