NTNUI sprengte feltet i Ica-loppet

Det var en strålende dag på de svenske myrer, solskinn og silkeføre. På startstrek stod det flere betydeligheter blant annet Anders, Ole Ivar, Astein, Einar, Rimstad x2, Bjørnar og Jerry.

Personer av ikke ubetydelig størrelse som kan nevnes, var Tobbe lille og Mathias.

Resultater (PDF)

Løpsutvikling: Ingen NTNUIere vant startsletta, men Anders og Einar kom best ut. Ole Ivar og Sigmund fant hverandre i et stort felt som etterhvert tok igjen Anders. 

  Det var en strålende dag på de svenske myrer, solskinn og silkeføre. På startstrek stod det flere betydeligheter blant annet Anders, Ole Ivar, Astein, Einar, Rimstad x2, Bjørnar og Jerry.

Personer av ikke ubetydelig størrelse som kan nevnes, var Tobbe lille og Mathias.


Over: Gutta diskuterer om det skal smøres med blå extra, blå super eller weiss.

Løpsutvikling: Ingen NTNUIere vant startsletta, men Anders og Einar kom best ut. Ole Ivar og Sigmund fant hverandre i et stort felt som etterhvert tok igjen Anders. Einar ble tatt igjen på bergprisen etter at han tok det klassiske «sålen løsna fra skoen»-trikset (må ikke forveksles med skolissetrikset som man bruker for å få en pause på løpeturer). Takket være en svenske med elektrikertape i lomma, ble skoen brukbar igjen og Einar klarte å klinke seg opp i feltet. Etter litt organisering ble det grønne toget etablert: Anders, Ole Ivar, Sigmund og Einar. Noen mil med transportstaking stod for tur.

Dagens uttalelse: På en myr efter fira svenska mil stod det en kar som skulle dele ut drikke og speida i feltet etter sine løpere, da det fryktingydende grønne toget passerte utbrøt han: -Jäklare, nu vart det grönt!

Feltet sprenges: Feltet gikk desverre litt for sakte, og de grønne la en slagplan. I motbakkene skal det rykkes, deretter lagtempo til mål. Etter en elegant utfasing av en litt sliten løper var det grønne toget brått i tät. Så kom bakkene og det grønne toget sprengte feltet i fillebiter fra front. (desverre ikke tetfeltet)

Anstein blir tatt igjen: Litt lenger bak lå Bjørnar i en gruppe og Anstein rett bak i sin egen gruppe, Anstein gikk bra i 2 mil før han sprengte hele enmannsfeltet sitt i fillebiter. Han spiste en gel og kom seg til mål. Eivind passerte også Anstein, med den sleipe «heng på»-kommenateren og fikk fornyet selvtillit.

Oppløpet: Det lå an til et drømmescenario: Tre NTNUIere skulle kjempe side om side om 25. 26. og 27. plassen, men da fant Einar ut at det var på tide å plukke fram skotrikset sitt igjen og tryna 5 ganger den siste kilometeren. Ole Ivar avgjorde duellen på oppløpet foran Anders.

Nyponsoppa: I mål fikk alle varm nyponsoppa og hvetebullar, dette falt mildt sagt i smak og dette måtte hamstres inn:

Takker trenerne: Karl Helmig er strålende fornøyd med løpet sitt og har perset fra König Ludwig Lauf med 20 min, dette takker han Katrine, Lars, og alle andre som har bidratt på treninger i høst.


Over: Ole Ivar og Einar posisjonerer seg før start.


Over: Anders Gullhav like før han setter inn monsterkreftene


Ole Ivar viste i dagens slake diagonalspurt et i dette terrenget er det kun Emil Jønsson som har mulighet til å henge på hvis han har flaks.

    
Ødelagt sko                     Sigmund                  Anstein


Lagledermøte på «Molle»


Eivind

 

 Eivind  

Einar Brekke etter 6km, med skoen fortsatt intakt

Anders etter 6km på jakt etter Einar

Ole Ivar går taktisk i feltet og akter ikke å bidra til at feltet henter våre to menn som har gått i brudd lengre fremme i løypa.

Karl Hellmigk like før han rykker noe så besætt på nummer 164. Nummer 164 måtte bryte løpet i sjokktilstand.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *