Johan Evjens minnerenn

Resultater fra Johan Evjens minnerenn 2010 finner du her. (PDF)

Ut i fra listene kan man spekulere i løpsutviklingen: Det ble gått hardt fra start, men Martin Hallberg, Anders og Sindre hang på et stykke? Tomas var ikke så stressa, men staka seg opp etter at man kom ut av den småkupperte lysløypa? Sindre hadde ikke kjempeglid og det ble tungt å henge med mot slutten? Martin tenkte på hyttekarusellen og slapp seg litt ned for ikke å akkumulere syre? Sigmund Rimstad lå i ryggen til Sindre, men la inn en langspurt og slo han med 8 sekunder i siste hesteskoen?

Alternativt var det helt annerledes. 

2 tanker om “Johan Evjens minnerenn

  1. Nja, kanskje i nærheten. Min oppfatning var mer som følger: Hoff dro sakte men sikkert ifra i starten, Tomas var den eneste som var pigg nok til å forsøke å tette luka. Anders måtte bite i det sure eplet og la bjørnen fra Alta komme først av de grønne. Martin er jeg usikker på, men Sigmund gikk jevnt hardt hele veien, og hadde med seg 2 eldre løpere som dro ifra på oppløpet som takk for drahjelpa. Sindre var rett og slett ikke særlig pigg, og ble fragått i motbakkene på starten. Kanksje Martin og Anders kan fortelle hvordan det gikk i gruppa lengre frem?

  2. Eventuelt så var Tomas den eneste som var dum nok til å prøve å tette luka, og ble raskt hentet inn av hovedfeltet med blandt annet Anders og Martin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *