Hyttekarusellen i dag: Kart og profil

Oppdatert: Resultater

Slik beskriver Katrine løypa: Ut fra Bekken og til høyre, dvs rett opp den bratte brattbakken, en runde i runden ovenfor Lohove (ikke ned til Lohove, man tar en krapp venstre ved lyktestolpen på Fuglmyra), ned bakken mot Bekken, opp til kjettingen som ikke er der, over veien, forbi Tømmerholt, en runde i løypa oppi der (motsols), ned til Bekken. Her går jentene i mål, mens gutta runder og tar nok en runde i runden ovenfor Lohove. Det betyr at de får en krapp, krapp venstresving når de kommer ned bakken mot Bekken igjen. Hold høyre der man går fram og tilbake i samme løypa!

Da skulle det bli 10km på gutta og 7,5km på jentene.

9 tanker om “Hyttekarusellen i dag: Kart og profil

1. Rysande å høre at det er så mye diskusjon før et HK-løp.. Minner om gode gamle dager da Skiraffen brukte å tapesere pallen.. 😉 Satse på at Hallberg-svingen bli avgjørende..

2. Takk for tipset, både violett og blått klister bra. Pers på meg i dag! Kanskje pallen, vi får se. Hallberg tok meg i alle fall igjen så 1. plassen røk. Tore tok langrunden 7,5km+7,5km det var bra innsats, men tviler på han slo meg når han gikk 5km lenger. Sindre slo meg sikkert, så da kommer det an på resten.

3. Det er i alle fall jeg som leder statistikken over flest 4. plasser i år! Tre 4. plasser av fire mulige. Bra jeg er best i noe. 😉