Gamlingene gjenoppliver hjemmesida!

Gjennom eksamenståka som ligger over Trondheim har jungeltelegrafen kommet med telegram som i disse førjulstider endelig har nådd sydligere breddegrader, eller Oslo som vi kaller det, og dermed også NTNUI-langrenn alumni. Ryktene skal nemlig ha det til at i det kommende Norgesmesterskapet i våre alles kjære favorittidrett vil store deler av NTNUI-langrenn ei være tilstede da de har lagt sin årlige fylletur til NM helga noe som har ført til at interessepåmeldinga til NM lenge har ligget brakk.

Saken ble naturligvis hovedtema under NTNUI-langrenn Alumni avd. Oslo(heretter NTNUIlAaO)s julebord og debatten eskalerte for til et nivå som var til sjenanse for naboer og forbipasserende. Det ble derfor raskt, og enstemmig, vedtatt at NTNUIlAaO vil stille sine “tre beste menn” til disposisjon for å redde NTNUI-langrenns ære ettersom langrennsgruppas vurderinger ville kunne medføre den totale katastrofe, nemlig at NTNUI ville bli gjort til latter for hele landet av styggedommen som er OSI!

Den oppmerksomme og prokrastinerende NTNUIer vil allerede ha registrert at tre konsulenter er meldt på og laget er dermed offentliggjort for et døgns tid siden, denne gang uten pressekonferanse for å unngå kritiske spørsmål. De tre utvalgte er uansett ingen ukjente menn i NTNUI-langrenn sammenheng. Felles for alle tre er at de oppfyller både sportslige og usportslige kriterier til gagns, med stor vekt på de utenomsportslige, som seg hør og bør.

På første etappe finner vi de siste års ubestridte O2-dyr NTNUI-langrenn sammenheng. Mannen som aldri klarer å si nei til en intervalløkt er ikke kjent som noe teknisk vidunder uten at han noensinne har latt seg stoppe av det. Om vi skal tro en annen Eks-NTNUIer, ØWHB, ville Eivind Klokkehaug gått styggfort “om han bare hadde hatt et snev av teknikk”. Større ord skal man lete lenge etter fra en mann som Øyvind.
Den voldsomme kapasiteten til Eivind er blitt demonstrert mang en gang i bakkene opp til Estenstadhytta, samt på løpetester som Dragvolltesten og sist da han gikk hen og vant årets utgave av Hornindal Rundt en snau uke etter innlevert masteroppgave! Han har også fartstid fra styret med to år som sponsoransvarlig og har mang en gang skapt god stemning på de utenomsportslige arrangementer.

Eivind deltar på Stakefesten 2017 fra Japan

På etappe to finner vi en annen mann med lang fartstid i langrennsgruppa som også kan skilte med imponerende deltagelse på Samfundet og under UKA i lengre perioder. En mann som etter årets strabaser bør være mer enn sterk nok i beina til å klare seg gjennom 10 pinefulle kilometer skøyting, samt hard nok i baken til å tåle en tupp i rævva fra hvem som helst, etter å ha brukt første halvdel av 2017 på å sykle de drøyt 14800 kilometerne fra Bøler til Beijing!
Om du ikke gjettet det allerede er det altså Truls Hestengen det er snakk om, som foruten det ovennevnte også er kjent for å ha skremt livskiten ut av forfjamsede bilister i Auckland ved å bevege seg rundt med to rare pinner og et par planker med hjul på, men for de fleste vil han for alltid være mest kjent for denne godsaken!

Artikkelforfatter hadde dessverre ingen lite flatterende bilder av Truls tilgjengelig da denne ble ført i pennen. Tips mottas med takk!

Til å avslutte det hele har Alumni hentet inn nok en av sine nyervervelser i Oslo by selv om det til nå kan se ut som at han trives bedre i den mest regn- og vindtunge, og samtidig snøfattige, delen av vestlandet. Han er også kjent for å ha brakt hashtaggen #masterlivet til nye høyder våren 2017. En hashtag han i ettertid anbefaler at “bør benyttes med omhu”.
Som avdanket skiskytter bør i utgangspunktet en skøyteetappe passe eks-leder Didrik Henriksen godt, selv om årene i Trondheim har skapt uhyret om til en seig og treig klassisk-løper. Noe som nok var synlig for alle som var vitne til 2. etappen på NM-stafetten på Røros i 2015.

En av mange ting Didrik ikke kan erindre fra Stakefesten 2017

Uttakskomitéen i NTNUIlAaO er stolte over å presentere sitt veteran-lag og venter nå i spenning på hvem som vil representere den virkelige NTNUI-eliten, hvem som klarer å forsvare NTNUI-langrenns sterke posisjon i kampen mot Norges og Verdens beste skiløpere og ikke minst om Vestbyen IL vil klare å stable på plass et lag til NM i 2018!

Til slutt vil NTNUIlAaO ønske alle NTNUIere lykke til med de gjenstående eksamener og oppgaveskriving, selv om vi har registrert at det “verst tenkelige” har intruffet. At det er praktføre i Bymarka, noe som bør sette ethvert NTNUI-langrenn-medlems eksamenskarakter i stor fare!

 

3 tanker om “Gamlingene gjenoppliver hjemmesida!

  1. Godt å se at NTNUIlAaO tar ansvar og redder klubben i deres hjerte! Et stort ansvar å bære, men er sikker på at De Utvalgte er rette menn til jobben.
    Forventer live-sending på neste års uttak!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *