Thomas Meinicke utnevnt til Ridder av NTNUIs Orden

Thomas Meinicke har vært en viktig bidragsyter i NTNUI langrenn og stilt opp på det aller meste av sportslige og sosiale arrangementer, samt vært en betydningsfull drivkraft av langrennsgruppen de siste årene.

 

Siden Thomas Meinicke kom til Trondheim har han vært en viktig bidragsyter i NTNUI langrenn, og en riktig gledesspreder som tar alle med inn i varmen, både nye og gamle medlemmer. Thomas er en som alltid gjør, ikke det lille, men det store ekstra. Han stiller alltid opp og gjør også de kjedelige oppgavene med et smil. I Thomas sin tid i NTNUI Langrenn er det ikke én stor endring eller ett initiativ som skiller seg ut. Heller er det hans tilstedeværelse og engasjement på nesten alle gruppas treninger, arrangementer, møter og liknende som gjør at innsatsen hans skiller seg ut. 

I NTNUI har vi noe som heter NTNUIs Orden. Disse utnevnelsene gis kun til personer som har gitt en ekstraordinær sportslig eller organisatorisk innsats for NTNUI, noe som krever arbeid over det som forventes i en lang periode. I hele foreningens levetid siden 1910 har det kun blitt utnevnt litt over 400 riddere, noe som er i underkant av fire hvert år. I NTNUI Langrenn har det siden 1910 kun blitt utnevnt to riddere tidligere, Anders Gulhav og Gudmund Høglund.

Gjennom sine år i NTNUI har Thomas bidratt sterkt inn i NTNUI og blir sett på som ekstraordinær i alle vervene han har tatt på seg. Han har en unik personlighet med smittende humør, stor arbeidskapasitet og et brennende ønske om å gjøre NTNUI bedre. På bakgrunn av dette utnevnes Thomas Meinicke til Ridder av NTNUIs Orden.

 

Tekst: Camilla Lie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *