En begivenhetsrik helg i skigruppa!

Eksamenstiden er over oss, det nærmer seg jul og Sluppen er vårt andre hjem. Men ikke fortvil; det skjer masse gøy i skigruppa!

Plutselig kom det 40 cm pudder i marka, og med strålende sol alle de fire timene sola står på himmelen, skulle det bare mangle at folk i skigruppa benytter seg av drømmeføret. Det rapporteres derfor flittig om flotte skiturer i soloppgang/solnedgang, og på søndag legger vi til rette for at alle som vil kan komme seg på ski! 

Møt opp foran Gløshaugens Hovedbygning 08:00, og bli med på en rolig og deilig langtur med oss i skigruppa! Vi samkjører opp til Storsvingen, der vi nyter silkeføre og hverandres selskap.

Bare se de nydelige bildene av Eskil og Jøri fra lørdag morgen!

 

Teamet har debutert i Bad Gastein

Teamet har endelig fått sin debut i årets Ski Classics, der de i dag stilte på prologen! Dessverre var det bare Olaf, Kristoffer og Hanne som tok seg turen nedover, og prologresultatet blir derfor ikke gjeldende. Men ettersom samtlige i troppen måler over 35 cm rundt overarm, er vi sikre på at gjengen biter fra seg under morgendagens Bad Gastein Criterium på 35 km stauk. 

Vi ønsker dere lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *