Marka Rundt søker nye styremedlemmer!

Marka Rundt er et årlig turrenn som NTNUI Langrenn arrangerer i samarbeid med Vestbyen IL. Rennet går for å være Trøndelags fineste skirenn i tillegg er det en viktig inntektskilde for langrennsgruppa. Det søkes etter tre til fire personer som kan sitte i MR-styret, som henholdsvis arenasjef, mannskapsansvarlig, en til løypegjengen og en på IT. Det er ønskelig at vedkommende kan sitte noen år for å sikre kontinuitet og erfaringsoverføring. Det vil bli gitt god opplæring og det er alltids folk å spørre om man lurer på noe.

Arenasjef: Har ansvar for alt som har med stadion å gjøre, og har kontroll på opp og ned-rigg av stadion. God erfaringsoverføring vil bli gitt og motivasjon er viktigste faktoren.

Løype: På løype trengs en person til å bistå løypesjef. Løypegruppa har ansvar for løypa, med alt som hører med. Her er det ønskelig med en person med snøscooter-lappen, ettersom det blir en del scooter-kjøring ila rennhelgen.

Mannskapsansvarlig: Har ansvar for å koordinere alle frivillige som jobber under rennet. Solid erfaringsoverføring blir gitt og motivasjon er viktigste faktoren.

IT: Trenger en til i IT-gruppa, med ansvar for tidtaking, hjemmeside m.m. Fordel med litt data-kunnskap, men god opplæring blir gitt.

Hvis dette er noe som virker interessant så sender du en mail til undertegnede med en kort introduksjon av deg selv og hvilket verv du ønsker. Nevn hvor lenge du har igjen å studere i Trondheim.

Q: Hvor ofte møtes styret? Hvor mye arbeid må man beregne?

A: Styret møtes én gang i måneden før jul, og så annenhver uke mellom jul og renndagen i februar. Angående arbeidsmengde så er det lite å gjøre på høsten, og under eksamensperiodene. Det er først når vi nærmer oss renndagen at det blir noe særlig å gjøre.

Q: Hvorfor skal du bli med i styret?

A: Å bli med i styret er en god måte å komme inn i langrennsgruppa på, og man føler fortere på en tilknytning til gruppa når en er med og bidrar. I tillegg er det en flott mulighet til å være med å arrangere et fantastisk skirenn, og sette sitt preg på det. Det kan og være spennende å se skirenn fra «den andre siden». Om ikke det er gode nok grunner, får man også oppfylt dugnadspoengene for refusjon og vi kan skilte med en «heidundranes» Marka-Rundt-bankett for styret og de ivrigste frivillige som avslutning i mars/april!

Ta kontakt på mail, facebook, bli-kjent-festen eller på trening om et er noe du lurer på!

Skilhilsen
Ingvill Andrea Røed, MR-leder

ingvill_roed@hotmail.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *