Skisamling i Bruksvallarna – Skal? Skal ikke?

Påmeldingen til årets snøsamling er åpnet, og du sitter kanskje hjemme og tenker; skal jeg melde meg på? En liten titt i kalenderen viser lenge igjen til eksamen. Og snø, ja, dette må jeg være med på!

Bruks har allerede nå åpnet løypene. 6 km med sommerlagret snø er rullet ut, og forholdene er gode! Det er også gode muligheter for enda mer snø og kulde de neste ukene, slik at løypene får enda ett løft til vår ankomst.

Det finnes altså ingen gode grunner for å bli hjemme.

Torsdag 1. november setter vi oss i bilene og kjører til Bruksvallarna, hvor vi innkvarteres på fine hytter. Etter en rask matbit er nok de fleste ute og tester skiene. Gliden er god, teknikken er dårlig, men om litt føler man seg helt awesome! Fantastisk!  På kveldstid brukes tiden godt til å slappe av før nye mil på ski venter de kommende dagene.

Fredagen er nokså lik. 2 økter på ski med valgfri lengde/varighet. Dette blir en viktig dag for de som ønsker å prestere god på morgendagens testrenn. Klarer øya vest å holde laktatnivåene nede, eller går de i den vanlige fella; pakka lår, allerede etter økt nr. 3 på ski?

Tidlig lørdag morgen må de grønne konkurransedressene trekkes på, for da arrangeres vinterens første testrenn. Her står mye heder og ære på spill! Presterer du godt på dette testrennet så har du gjort mye rett i høst, og kan gå inn i sesongen med en god dose selvtillit.

Resten av helgen brukes til å squeeze ut siste guffe i bein og armer, før bilene turer hjemover til Trondheim søndag ettermiddag.

Meld dere på her!

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *