NTNUIs sommerdagbok #6

Fornøyde jenter på tur!

I helgen var flere av NTNUIs stjerner på Sjusjøen for å toppe formen før semesterstart i Trondheim. Lørdag ble brukt til en god langtur på beina rundt Reinsvatnet opp om Nevelfjell, Slåsæterfjell og Reinsfjellet. Etter et par timers overbevisning synes også vår kjære leder fra Sogn og Fjordane, som er vant til noe mer spektakulære fjell, at det var fint her.

Søndag fikk noen av oss en fin runde med rulleskia på grus(!)- og asfaltveiene fra Elgåsen til Nordseter, opp til Sjusjøen og tilbake til Elgåsen. Runden bød på et yrende dyreliv (sauer, kyr, harer, kaniner, ekorn og høner). På vei hjem stod det også en elg midt i veien – opplevelsesrik helg med andre ord.

Undertegnede må også få lov til å legge ved et bilde fra Seiser Alm tidligere i sommer, hvor NTNUI-jakke ble båret med til topps til tross for 25+ grader. Hvem skulle tro at man kunne bli så glad i den grønne jakka? Så til alle nye studenter; kom dere på trening og skaff dere NTNUIklær – jeg lover at grønnfargen kommer til å vokse på dere.

Hva er finest; utsikten eller jakka?

 

1 tanke om “NTNUIs sommerdagbok #6

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *