Tour de Ski-tipping etappe 7

5 og 10km friteknikk stod på programmet. Johaug var en soleklar oddsfavoritt hos bettingselskapene. Vi var uenige alle mann. Tiltross for at vi hadde rett der, klarte vi ikke å forutse amerikaner’n som vinner. En jevnt dårlig runde av de fleste. Ole Ivar litt uheldig med at tidelene gikk litt i mot på 2. og 3. plassen hos damene.

Sjekk ut resultattavla her

NAVN POENGSUM
Eirik Marthinsen 10,0
Ole Ivars 8,5
Geir Olav Haugen 7,5
Didrik G. Henriksen 7,0
ØWHB 7,0
Terje Magnus B. Sørensen 7,0
Gudmund T. Høglund 6,5
Sven-Erik M. Kaiser 5,5
Jakob Meløy 5,0
Eivind S. Skarpsno 5,0
Espen Aronsveen 3,0
Ben Smeltzer 3,0
Jacob Lindkvist 3,0
Sebastian Torgersen 1,5

Hele tippeoversikten har du her

Morgendagens distanse er 10 og 15 km klassisk, fellestart. Sleng tipset ditt i kommentarfeltet.

18 tanker om “Tour de Ski-tipping etappe 7

  1. Jeg er fornøyd med runden, med Krogh som vinner. Og veldig fornøyd med at Sundby sparte seg på slutten og gav meg poengene.
    Nå begynner det å dra seg til i tippekonkurransen og det kan lønne seg å tippe taktisk. Vil Erik Marthinsen rote det til nå når han nærmest har Tour-seieren i lomma? Spennende!

    • Oj, sendinga startet visst et kvarter før jeg trodde. Her får juryen ta en avgjørelse, men jeg har vitner på at jeg ikke hadde sett eller hørt noe om løpet da jeg tippet.

      • Lite å poeng og hente der uansett. Juryen godtok betten. Det på grunnlag at juryen ikke kunne se, at du gjorde bruk av observasjonmuligheten ved første bonussekundsprint. Hvor Therese Johaug tydelig gjør en taktisk bommert, som vil følge gjennom hele løpet. Ytre spor er ikke korteste vei. Foråsidetsånn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *