Gråkallen Opp

Hu og Hei!

Nok en gang spargrakallenoppker vi igang en skikkelig kraftprøve like før langrennssesongen starter for fullt. Melder du deg på støtter du samtidig en god sak.

Gråkallen opp er et motbakkeløp fra Ilaparken til Gråkallen Panorama.

Lengde: 7.7 kilometer Stigning: 530 høydemeter

Løypen går på naturskjønne stier gjennom Iladalen og opp til Studenterhytta. Derifra går det litt nedover til Skistua, før den siste brutale stigningen til toppen av Gråkallen starter. Påmelding her
Det vil bli transport av klær og ryggsekker til Skistua. Prisen er 250 kroner, hvor alt overskuddet går til TV-aksjonen. TV-aksjonens bidrag går i år til regnskogsfondet. Mer info er å finne på facebooksiden deres: https://www.facebook.com/tvaksjonentrondheimDet blir premie til beste herre, beste dame noen uttrekkspremier.

Konkurrer mot deg selv, mot de beste eller mot venner. Alle er velkomne uansett fysisk form. For de som har lyst på en skikkelig utfordring kan det nevnes at løyperekorden er på 36:38

Vi håper så mange som mulig fra langrennsgruppa stiller, enten som deltager eller som dugnadspost (mulighet til å sanke fine dugnadspoeng før skisesongen). 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *