Kristin vant Tour de Andørja

Sist helg ble Tour de Andørja avholdt, og Kristin var påmeldt som eneste NTNUI’er.

2hPY7mApeRBPivHyGyb0BQyH0G-AjM6KVyz_iqcN4tiQ

På fredagens 5 km terrengløp kom Kristin inn på en herlig 2. plass, kun 19 sekunder bak den nye løpekometen fra Tromsø, Yngvild Kaspersen. Dagen etter endte fellesstarten i landeveisritttet med en ny pallplass for den grønnkledde Telemarkingen. Rittet ble forøvrig vunnet at CK Victorias Kaisa Ramberg, og Kristin var i mål under minuttet etter.

Hele trippelkonkurransen ble avsluttet med jaktstart tindeløp, Kråktinden Opp (1008 moh). Den største konkurrenten i denne øvelsen var nok Hilde Aders fra Tromsø Løpeklubb, men Kristin hadde en luke fra start, og fullførte den vertikale kilometeren på fantastiske 1.06.07 og ensom majestet i mål.

Dette var nok til å bli vinner av hele sammenlagtkonkurransen og stort bilde i riksdekkende avis, les artikkelen fra NRK her http://www.nrk.no/nordnytt/vant-siste-etappe-og-sammenlagt-1.11829296

Redaksjonen gratulerer Kristin med en slepen seier!

7 tanker om “Kristin vant Tour de Andørja

    • Blir spennende i duellen mellom Kristin og superIvar i Vassfjellet til høsten nå. Regner med dette reduserte oddsen til Kristin, Gudmund 😉

        • Jeg mener oppriktig at du, Øyvind, har mulighet til å slå Kristin på ett drag én lørdagsintervall til høsten.

          • Nå som Martin har gått over i konsulentenes rekker vil jeg tørre å påstå at ingen slår Kristin på ett drag i vassfjellet..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *