Vasaloppet og SkiEneren

Nok engang har analyseteamet gjort et dypdykk, og jobbet intenst for å klargjøre oddsen før bikkjeslagsmålet mellom Sälen og Mora. Espen A. Sørlie stiller revansjelysten etter Trysil Maraton, og superklar til sesongens høydepunkt. Hallbergmartin har dessverre måtte kaste inn håndkleet pga sykdom. Synd for han, og synd for oss som blir snytt for en durabelig duell. Ellers ser det ut som resten av gutta kan bli rekordjevne. Alle meldes å være i rute.

Og vi har selvfølgelig ikke glemt jentene som stiller. Både Kristin og Anette meldes å være i kanonform. Begge med solid mengde i beina, etter Holmenkollmarsj-helgen med over 12mil på to dager. Crazy. Dette kommer til å gå fort!

SkiEnern er heller ikke glemt, NTNUI-langrenn stiller manns- og kvinnesterke i der og! Over 50 NTNUIere er påmeldt. Oppdalsrennet som nå er blitt kortet ned til 35 km pga snøforholdene. Det ryktes at rivaliseringen mellom Sondre Halden og ØWHB har nådd nye høyder. Og at begge to er supergira på å knuse trynet til hver andre. Denne fighten har ført til én ekstrabet, for å gi enda større prestisje for vinneren av duellen. Og ikke minst, vil tidligere leder i NTNUI-langrenn, Bjørn Bergholt, vise formstigning etter hans egne ord; «søndagsturen i Holmenkollmarsjen». Bjørn som selv har uttalt at hans største mål for slutten av sesongen er å slå Marthinsen i Birken.

 

Vasaloppet

Jakob Meløy vs Anders Gullhav 2,20 1,50
SuperIvar vs Torbjørn Vala 2,20 1,50
Johan Landrø vs Matias Oppedal 1,90 1,90
Kristian W. Steen vs Eirik Marthinsen 1,90 1,90
Kristian Stenerud vs Anders Gullhav 1,60 2,10
Kristian Stenerud vs Ole Ivar S. Eide 1,90 1,90

SkiEneren

Sondre Halden vs ØWHB 1,90 1,90

Én tanke om “Vasaloppet og SkiEneren

  1. Nok en spennende bet gutter! Men jeg må få komme med en korreksjon: mitt største sportslige mål i år, er å slå Marthinsen på bankett-birkenbussen 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *