Sterkt løp av Martin i Østersund (nå med seeding)

NTNUI er tydelig i feltet

NTNUI er tydelig i feltet

Sju spreke NTNUI-ere gikk i dag Jämtkraft Ski Maraton i Østersund for å skaffe seg god seeding til Vasaloppet. Best av dem alle gikk Martin som hang med teten til det kun gjenstod noen få kilometer. Det endte til slutt med en sterk sjetteplass. Ikke langt bak fulgte resten av de grønnkledde.

D21

Plass Navn Tid Led
17 Anja Hammernes Pedersen 2:44:14 VL5

H21

Plass Navn Tid Led
6 Martin Hallberg 1:58:33 VL0
20 Ole Ivar Stakvik Eide 2:06:59 VL1
25 Anders Gullhav 2:11:03 VL1
44 Einar Raknes Brekke 2:19:41 VL2
52 Eirik Marthinsen 2:25:46 VL3
64 Aleksander Hanssen 2:36:00 VL4

6 tanker om “Sterkt løp av Martin i Østersund (nå med seeding)

  1. Med tanke på de få som var foran Martin i mål, blir jeg ikke overrasket hvis han lukter på topp 30 i vasaloppet! Meget sterkt og imponerende.

    Hva har skjedd med Einar? Dårlige ski eller dårlig dag?

    Gratulerer til resten med bra resultater!

  2. Martin gikk veldig fort og lekte seg med Jesper Modin og andre storheter i tetfeltet. Spennende å følge med på Martin sitt løp for oss andre som lå baki bakevja og slet med kondisen. Det blir spennende å se hvem uttakskommiteen tar ut som kaptein og hjelperytter av Martin og Espen til Vasaloppet.

    • Jeg foreslår at vi kjører med 2 kapteiner i Vasaloppet. Du, Ole Ivar, kan være direktør underveis i løpet. Gullhav og Einar kan da adlyde kommando fra deg om hvem de skal skjerme vinden for og levere drikke til. Viktig at du da Ole Ivar bruker de første 5-6 milene til å gå opp/ned til Espen/Martin for å observere hvem av dem som ser piggest ut. Jeg og ØWHB kan ta ansvar for å markere ut S. Boner, for å unngå tjejdeng.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *