Skiraffenrennet på lørdag

Lørdag kl. 10:00 går starten i Skiraffenrennet 213. Dette er et tradisjonsrikt skirenn som arrangeres i NTNUI før jul de årene det er snø, noe det er i år. Løypa er i 5’ern på Fjellsetermyra. 3 runder for gutta, og 2 runder for jentene. Tidtaker er allerede skaffet, og værmeldinga tyder på gode forhold med klister under skiene. Stilart er klassisk og oppmøte forventes å være bra. Man melder seg på rennet ved å skrive fornavn+favorittskiløper+etternavn i kommentarfeltet. Eks.: Ola «Bjørn Dæhlie» Nordmann.

Det legendariske Skiraffenrennet 2010. V.s: Ove Antvord Haugereid, h.s: Sigmund Rimstad.

Det legendariske Skiraffenrennet 2010. V.s: Ove Antvord Haugereid, h.s: Sigmund Rimstad.

32 tanker om “Skiraffenrennet på lørdag

    • Nykjørt i dag. sitat skiklubben: «Fredag 13.desember er det -3 grader ved Skistua kl.09.30. Løypene har fått en fast fin såle og det har kommet et tynt lag med tørrsnø på toppen som gjør at skiforholdene er fine. Det kjøres tråkkemaskin fra Skistua nå på formiddagen.

      Det anbefales å smøre med lilla tørrvoks. Dersom det blir kjørt spor utover dagen, må man grunne skiene med klister og legge tørrvoks over.»

        • Hvor gamle ski anbefales? Jeg har et gammelt sjuskete par her, men jeg vil jo også ha god glid siden det er et av de viktigste rennene før jul. Hva anbefaler du Berit?

          • Kanskje semigrusskia? Ellers kan jo alltids superskia slipes om 😀 Det er stort sett fine forhold altså, men plutselig er det litt høl, myr og grums du kan komme borti.

          • Jeg mener du kan bruke semigrusskia, men ville ikke tatt godparet. Holder føret seg slik som det var i kveld er det ikke noe problem å få god glid iallefall.

  1. I tillegg til skiklubbens førerapport, skal skiraffenrennets egen løypepatrulje ut i kveld for å inspisere forholdene. Er bare å melde seg på i kommentarfeltet, så vil info bli gitt dersom forholdene er dårlige.

    Forresten bra antall påmeldte, går rykter om at Gudmund «Mühlegg» Høglund melder seg på hvert øyeblikk 🙂

    • Gudmund, du skal være glad jeg ikke er i Bymarka i morgen formiddag. Ellers skulle jeg vist deg hvem som med rette kan kalle seg Juha Mieto i Skiraffen-rennet 🙂

  2. Når man nevner det legendariske Skiraffenrennet i 2010, så må det jo også nevnes at dette rennet ble dekket på langrenn.com og at flere landslagsløpere deltok. Les saken her: http://www.langrenn.com/elden-til-topps-i-testrenn.4849883-1743.html, og se resultatlista her: https://org.ntnu.no/langrenn/2010/11/resultater-skiraffenrennet-i/

    Det første Skiraffenrennet ble arrangert som en et bursdagsrenn til/av Ove i desember 2007. Se resultater her: https://org.ntnu.no/langrenn/2007/12/resultater-skiraffenrennet/
    Den gang ble det gått fire runder i den gamle 3-km i Henriksåsen og stjerneskuddet Varun Upadhyay stakk av med seieren i herreklassen.

    • Gode minner det der! Mitt første skirenn noensinne 🙂 Var kvalm av nervøsitet før start. Damene gikk to runder den gangen, og hovedmålet var å komme i mål før første herreløper. Puls på maks fra start til mål 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *