Sensasjonen på Jøvrarennet tar ingen ende!

Sterke Ole Ivar vant jaggu hele Jøvrarennet 2013! Et stolt øyeblikk for NTNUI. Men fra start var det ingenting som kunne tilsi at dette skulle bli det endelige resultatet…

Det hele begynte med at Anders Gullhav la seg i front i feltet og kjørte knallhardt inn i første bakke. Flying start kaller vi det. Vet ikke om teten tok igjen Anders før, etter, eller i bakken, da observatør og undertegnede hadde mer nok med å hoppe over tre stk som tryna i det kraftige dragsuget. Etter 2km begynte stigningen og Johan var råsterk i motbakkene, men slet dessverre med stakinga. (kjenner til problemet ja). Tomas Brikselli derimot kom som ei kule i nedoverbakkene. Luring. Snødekket i selbuskogen var ikke alltid like mye å skryte av. Så i utforkjøringen gjaldt det å stå på en ski, hoppe over og svinge unna blåbærplanter, røtter og grus. Grus lugger helt sjukt ja, lover deg.

Man får god oversikt ved å ligge bittelitt bak i feltet. Like før runding fikk jeg øyekontakt med trioen i tet. De var på vei tilbake og kjører i tog inn i venstresvingen rett mot meg. Huffamei, så skjer det da dere. Ole Ivar stakkar. Tryna ved min side, falt pladask liksom. Men det gikk bra da, han kom seg opp og vant tilslutt. Rabbagassen sin det! Ellers kom det en grønn løper i jevne mellomrom, mye flott å se på.

Blant jentene skjedde det mest utrolige. Jammen meg klarte de skjønne grønne damene å tapetserer pallen. Digg! Berit, uslåelig som alltid, Marit, og den kommende langrennsstjernen Ingrid farget damesiden i NTNUI sine farger. Mai bidro sterkt i det stolte øyeblikket for jentene med sin sterke femte plass. Bra jobba av alle!

Takk for en flott dag folkens! Dominert av grønne, sorte og gule fartsstriper i Selbuskogen. Minnerikt. Til neste gang har vi lært å gå for spurtpris fremfor seier i hele rennet, 1000kr er bedre enn 400kr. Eller nei, gjør som rutinerte Berit , ta begge deler;)
Legger ved noen bilder, skråll nedover..

3 tanker om “Sensasjonen på Jøvrarennet tar ingen ende!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *