12 tanker om “KM 5mila Live resultater

  1. Da er alle de korrekte starttidene og -nummer lagt inn. Vi regner med at de første kommer inn til runding ca kl 11.30. Rundetider kommer i ledige stunder

  2. OPPDATERING: Nå har de fleste passert 25km og det er jevnt i tet. Ove har tatt en ekstra pause for å hente en ny stav i skiboksen etter stavbrekk i bunnen av Rustadrenna. Ole Ivar, Einar og Torbjørn var de raskeste i pit-stop\'en. Mens Hallbergmartin tok seg ekstremt god tid. Det blir spennende å se om det taktiske valget Lønner seg i lengden.

  3. Vinnertida i dag ble ikke akkurat som i en \"vanlig\" femmil. Men med det føret som var og de bakkene som skulle forseres så var vel ikke annet å forvente? Når det gjelder tippinga av vinnertida var vel jeg den eneste så tippa over 3 timer. Jeg unner meg selv en pakke Bixitkjeks og fire flasker vørteløl i premie for det.

  4. Må få takke alle for tidenes råeste 5mil! Takk til rennsjef og løypelegger Gullhav, tidtakere Hanssen og Martinsen. Også takk til gjengen i tømmerdalen som serverte mat og drikke. Tror det reddet noen og enhver fra den berømte veggen.

  5. Gutta og Ingunn på drikkestasjonen ved Svahylla tok noen bilder. De ligger nå på Facebook, men har ennå ikke nådd Langrennsbook. Kanskje på tide å gjøre noe med det?

  6. Nei dessverre ikke 🙁 Klokka mi gikk tom for batteri etter ca. 20 km. Koblet sannsynligvis ikke ladekabelen skikkelig til klokka da jeg skulle lade den fredag kveld 🙁

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *