Klubbmesterskapet normaldistanse på lørdag


Fjorårsvinner Tomas

Endelig er tiden inne for å kåre årets klubbmestere i NTNUI. Tradisjonelt har konkurransen gått for seg i den gamle 5km i Henriksåsen, men bare deler av denne kjøres opp nå etter at de nye lysløypene ble etablert på Fjellsetermyra.

Løypa i årets klubbmesterskap vil ha start og mål like etter det krysset hvor dagens 5km tar av fra 3km. Dette er på toppen av en brukbar bakke som vil bli utslagsgivende i innspurten. Videre fra start følger løypa den vanlige 5ern, men man tar av  til venstre der 5ern snur og bakkene begyner. Det gir en ekstra sløyfe på 2km, og man kommer inn på toppen av 5ern igjen og følger den som vanlig rundt. Guttene går to runder (7km+7km) og jentene går 7km+3km.

LØYPEKART

Stilarten er selvfølgelig klassisk, og fellesstarten for gutter og jenter går kl 12.30. Oppmøte kl 11.30 på Store-P og middagen på Studenterhytta serveres kl 15.30.

Det vanker premier til de tre beste i hver klasse. Vinnerene vi i tillegg få utdelt vandrepremien som er noen svært så dekorative vester. Klubbmesterskapet inngår såklart i sammendraget i hyttekarusellen. I tradisjon tro deles det ut doble konkurranse poeng, altså 24 til vinner, 20 til andre, etc. i alle klubbmesterskap.

Les mer om klubbmesterksapet i fjor her.Tradisjonelt sett er det Tomas som pleier å være sterkets i klubbmesteskapet, men i år har Ole Ivar vist så gode takter at han må stille som favoritt. I dameklassen er det som vanlig Berit som er favoritt.

 

22 tanker om “Klubbmesterskapet normaldistanse på lørdag

  1. AiAi! Høres ut som et kongearrangement! I satse på følgende Topp-trio: 1) Ole Ivar \"Shrugs\" Eide 2) Einar \"Tyngden\" Brekke 3) Tomas \"Æ træne jo\" Brikselli

  2. Jeg regner med at det går mot spurt igjen på lørdag. Jeg har tjuvtrent masse på spurt og kommer til å revansjere alle spurtnederlagene fra årets fellesstarter. Selv om rennet går i klassisk anser jeg muligheten for seier som 101prosent.

  3. Når jeg ser på løypeprofilen så er målseilet midt i en motbakke. Dette var ikke med i min betraktning og o2-kongen Martin Hallberg blir dermed min umiddlebare favoritt. 1) Martin \"o2-hingsten\" Hallberg 2) Tomas \"krampe i magen\" Brikselli 3) Einar \"elgoksen\" Brekke

  4. Hva med Vasan? Jeg er muligens med neste år. Men er mest gira på å bli med på noen mellomeuropeiske renn i tillegg. Jizerska, Marcialonga….

  5. OK i har allerede meldt me på Vasaloppet og i e med på Marcialonga. Blir et bra grønt tog på vasan neste år. Når det gjelder KM så er nok Ole Ivar favoritt så lenge han ikke bruker rubbski

  6. Jeg tipper stakespurterne Tomas og Einar får problemer med å hevde seg i denne løypa, som er skreddersydd for Martin og Ole Ivar. Mulig Sindre og en friskmeldt Lars Andreas kan kjempe om bronsemedaljen.

  7. Jeg er enig i at Einar er en staker, men ingen stakespurter. Blir det spurt estimerer jeg Einar inn på nedre halvdel av resultatlista. Tomas derimot har muligheten på sølv, bak O2-Martin.

  8. Har trent masse på rykk i det siste, HallbergMartin måtte gi 10 meter før han skjønte hva som skjedde sist gang jeg brukte superrykket! Så jeg er klar til å kjempe om både bronsjemedalje og 7.plass!

  9. Jeg kan melde om litt "irritasjon i luftveiene" akkurat som Petter Northug under VM – og vi vet alle hvordan det gikk!

  10. Er det noen so veit om det blir live-dekning av KM? Nettaviser, langrenn.com, langrennsbook.com? Sitter på Oppdal og har dessverre ikke mulighet til å være på stadion i morgen…

  11. Blir ikke noe fra langrennsbook sin side i allefall, men gi Peder og Lars et videokamera så kan vi jo kanskje sende et opptak!

  12. Yess! Herlig å innfri når forventningspresset har vært så stort i mange uker nå. Nå blir resten av sesongen som en parademarsj.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *