Hyttekarusell i Estenstadmarka

 

Resultatene finnes her. Gratulere Marit Vala og Tomas Brikselli.

Oppdatert! Sandbakk har tatt over ledelsen i sammendraget!

Runden på Bekken er gps-målt til 7,5km og har en Mikkelsenindex på 29,2. Runden går fra parkeringen på Bekken opp den bratte bakken til høyre og rundt Fuglmyra. Med andre ord hele lysløypa utenom tarmen som går ned til Lohove.

Spørsmålet er om veien til Estenstadhytta er grusa, og hva blir eventuelt konsekvensen av det? Obligatorisk avtagning av ski har vært praktisert tidligere. Svar: Det ble obligatorisk avtaking av ski over veien.

Kart:

 

Kart:    

32 tanker om “Hyttekarusell i Estenstadmarka

  1. For ikke snakke om Mikkel som finta ut konkurentene ved å knekke staver i den obligatoriske av- og påtagning av ski!! :laughing:

  2. Klassisk individuellstart i Estenstadmarka er det 5mila i Holmenkollen er for verdenscupen. Den mest prestisjetunge distansen av dem alle sammen med klubbmesterskapet(som har mistet litt av sin glans nå når det ikke konkurreres i \"klubbmesterskapløypa\" lengre). Martin Møller var spesialist i Estenstadmarka og har seier fra de siste årenene etter noen rysere av noen sekundstrider (Tomas ble slått i fjor og undertegnede for to år siden med minste mulige margin)

  3. For dere som ikke har vært med før: Start/mål er i hjørne av den store parkeringa ved Bekken hvor vi pleier å ha tirsdagselghufs om høsten. Hvis noen stiller med en feiekost eller spade så er det kanskje muligheter å unngå dette taktiske elementet. Jeg syns hyttekarusellpoengene burde vektes i forhold til mikkelsendindeksen på løypa, med et nullpunkt på f eks 21,3 som i Marka Rundt. Da blir det ca(29,2 / 21,3) * 12 = 16,4507042 poeng til vinneren i dag.

  4. Noen som har sjekka Mikkelsenindeksen på Skiraffenrennet3? Som arrangør burde jeg selvfølgelig gjort dette selv, men på grunn av manglende spesialegenskaper på min \"Coop-klokke\" har dette vist seg umulig å gjennomføre. Min teori er at Mikkelsenideksen er på nærmere 35.

  5. Gir noen meg en spade kan jeg skuffe snø over veien. Jeg skal mao ikke stille da jeg allerede har kjørt meg i grøfta opptil flere ganger under dagens stakeøkt. Husker forøvrig godt den gangen jeg tryna og mistet teten bestående av sindre og martin_m.

  6. Sjelden opplevd så spennende diskusjonstråd. Bør vi linke den til langrenn.com? Som en kuriositet følger jeg inn: Mikkelsen indeksen på nye Vassfjellet rundt er 35,8. Hadde vært et bra skirenn.. Flyktningerennet (et av satsningsrenna i år) har kun indeks på 22,4

  7. Aleksander har vel både spade og høydeprofilen til Skiraffenrennet 3 hvis jeg ikke tar helt feil. Anbefaler dere å ta kontakt via mobil for han er i smørekjelleren og legger Cera.

  8. Det hadde vært et fint må å få til et løp med mikkelsenindeks på 35. Det skal gå an hvis en bruker Styggdalen/Skjelbredalen riktig.

  9. jeg kan ta med et par turspader i dag. Så får arrangørene varmet litt opp før start. Ingenting er som cera på hyttekarusell!

  10. Vi som går den korte løypa har tid til å sitte hjemme å lese i gamle treningsdagbøker. Har funnet gjennomgang av løypa fra Bekken til lomtjønna og ned igjen via Styggedalen. Ble 5,84km og total stigning på 221m. Gir dette en Mikkelsenindex på 37,8m/km eller er jeg helt på trynet i mikkelsenindexberegning?

  11. Jeg tok en Gullhav og gikk i trimklassen 🙂 Våknet med litt vondt i halsen på mandag og nå klarer jeg nesten ikke å snakke lenger, håper det går over snart!

  12. Skiløperne var nok sprekere før ja. Er nivået høyt eller lavt når seiersmarginen er over halvannet minutt? Hvor blir det av de harde duellene i toppen?

  13. Tror du må møte opp for å se. BjørnB har slutta å kommentere. Han følte seg forbigått av brytelars. (for å spore diskusjonen tilbake til hyttekarusellen)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *