Bilder fra Marka Rundt

Her er bildene vi har fått inn fra Marka Rundt, trykk på bildet for å se full størrelse. Fotografer er Solveig Bratlie og Berits mor (?)

Bilder fra Marka Rundt 2011, trykk på bildet for å se enda større:


Bilde #1


Bilde #2


Bilde #3


Bilde #4


Bilde #5


Bilde #6


Bilde #7


Bilde #8


Bilde #9


Bilde #10


Bilde #11


Bilde #12


Bilde #13


Bilde #14


Bilde #15


Bilde #16


Bilde #17


Bilde #18


 Bilde #19 Berit langer ut med en stav…


Quiz: Hvem hvor og når?

8 tanker om “Bilder fra Marka Rundt

  1. Jepp. Ifølge historien ble det originalt brukt én lang skistav i langrenn. Ettersom Marka Rundt er et historisk skirenn med lange tradisjoner tenkte jeg det var på sin plass.

  2. Ikke nok med at jeg ble slått av en tjej.. Hun hadde i tillegg bare en stav.. Må sangteksten skrives om til "Burrito med staven"? "Burrito med kjeppen"?

  3. Da jeg er en liten spurv og ikke har like stålkontroll på historien som dere. Hvorfor gikk di med 1 stav så seint som i 1985?

  4. For å forstå hvorfor Gunde gikk med én stav i 1985(?), må man tenke på at skøyting i langrenn (Gud forby!) var relativt nytt på den tiden, og Gunde var en av de første store skøyterne. Konkurrentene skalv i buksene da de så Gunde skøyte, og da han dukket opp med én kjempelang stav på et skirenn, skalv de ikke mindre. Det hele var selvfølgelig et taktisk spill (på linje med det Northug driver med om dagen) for å sette ut konkurrentene. Les mer her: http://www.web4sport.com/arkiv_b/arkiv/skidor/svan_gunde.html "Men redan under skidkarriären visade han att han var ytterst annorlunda. Som då han i hemlighet provade ut en lång stav som han skulle arbeta sig runt med i spåret. Han dök upp med den dagarna före VM-premiären i Seefeld 1985. Panik uppstod bland konkurrenterna och kvickt som tusan bestämde FIS (Internationella Skidförbundet) att det skulle bli förbjudet att bara åka omkring med en enda stav. Detta innan Gunde ens antytt att han tänkt sig tävla med den. Och sanningen var också att han aldrig skulle ha använt sig av den om konkurrenterna betraktat det som fusk. Men fusk mot vad?"

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *