Uttak NM-stafett

Da har uttakskommiteen (UK) tatt ut stafettlagene til søndag. Det kommer forhåpentlig vis mer informasjon om felles avreise evt. overnatting for noen så snart som mulig.  

Stafettlag NM 2011

Menn:

lag 1:
Tomas Brikselli
Ole Ivar Stakvik Eide
Martin Hallberg

lag 2:
Sindre Sandbakk
Sigmund Rimstad
Mats Håpnes

lag 3:
Einar Raknes Brekke
Espen Fiskum
Karl Erik Overn

lag 4:
Anders Gullhav
Amund Strømnes Øverjordet
Erik Langaard Solberg

lag 5:
Øyvind Waage Hanssen-Bauer
Bjørn Bergholt
Aleksander Hanssen

lag 6:
Christian K Sandvik
Eivind Rimstad
Kristian Just

lag 7:
Erik Hallberg
Lars Esten Heggvik
Eirik Martinsen

lag 8:
Simen Anton Bjøringsøy
Aleksander Østhagen
Rasmus Korvald Skaare

lag 9:
Jens Sveen Frogner
Simen Vogt-Svendsen
Knut Inge Engelbreth

Kvinner:

lag 1:
Katrine Dretvik Sandbakk
Ida Oliva Midttun Dahlen
Berit Gjelten

lag 2:
Marit Vala
Solenne Roudot
Vibeke Stærkebye Nørstebø 

lag 3:
Hilde Larsen
Siri Bente Haugen
Jenny Dugstad 

lag 4:
Katharina Kahrs
Sofie Aarnes
Vibeke Brandvold

12 tanker om “Uttak NM-stafett

  1. Her var det mange overaskelser! Den største av dem alle er hvor lite diskusjon uttaket skaper. Artig at Ole Ivar går skøyting og Sindre klassisk. Pass dere for 3. laget! Jeg har en eksponensiell formvekst for tiden, Fiskum har sikker 85 i VO2max og Overn slår alle i spurt!

  2. Tipper 5. laget blir årets sensasjon. Alsgaards prestasjon på torsdag blir nok kun en parantes i historiebøkene mot det 5. laget stiller med på søndag. Hanssen-Bauer har dokumentert en sinnsyk for i vinter, BjornB har egenskaper for å stupe frem i feltet og jeg… går sisteetappen

  3. liten diskusjon ja, merka meg det jeg også:) men nå er den etterhvert svært så berømte ballen kastet! Forøvrig enig med raknesbrekkja ang klassisk/fri disposisjonene, men tror jeg vet årsaken; gjestelars hadde vært farlig nære seieren i NM-tippekonken om Sandbakk var på en av 1. lagets skøyteetapper.. .

  4. Johan Evjen tok meg kanskje ut til å gå 25 km klassisk. NTNUI stiller på alle fronter…. Hanssen, hva er det hanssen-bauer har dokumentert sinnsyk for i vinter? NRK har tatt ut Pedros og Kjærnli som reserver i tilfelle Post og Bjørn blir syke og alsgaard pluttselig skal gå alle distanser.

  5. Noen som kan komme med litt smøretips i løpet av kvelden? Er det klister eller tørrvoks som grunnsmøring som gjelder? For klister både isklister og fiolett? For tørrvoks bare grunnvoks eller skal jeg også varme inn et lag med blått? Veldig takknemlig for instruksjoner, jo mer detaljert jo bedre! 🙂

  6. I dag var det visst vanskelig føre der mange gikk på røbbeski. Det er vanskelig å vite hvilket føre det blir i morgen, men Anders Gullhav skal granske snøen litt i løpet av kvelden og komme med et smøretips. Antagelig gjør du ikke mye galt om du brenner inn et tynt lag med isklister iallefall. Noe mer enn det er vanskelig å si.

  7. Jeg kommer til å satse på et klisterpar, og tar i tillegg med rubbeparet mitt. Jeg legger isklister i kveld. Så legger jeg universal + evt rossa etter behov i morgen på stadion.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *