Skiraffenrennet III

Det går rykter om et tredje skiraffenrenn allerede neste helg. Rennleder Ole Ivar sier at det skal gå den kjente stilarten skøyting. Løypesjef Katharina lover en knallhard løype i Estenstadmarka, med stigningsindeks opp mot det som er mulig å få til i Trøndelag. Mer informasjon kommer..

22 tanker om “Skiraffenrennet III

  1. Renndag blir sannsynligvis lørdagsmorgen. stilarten blir skræving. Om det blir hoppende skræving eller glidende skræving er ikke helt avklart ennå. Men om det er forhold i Estenstadmarka er renntrace`n: Start Bekken- straka vegen opp til Lomtjønna- over myra og ned gjennom Styggdalen og straka vegen opp til Lomtjønna- over myra og ned gjennom Styggdalen og straka vegen opp til Lomtjønna- ned til Bekken.

  2. Det rettes med dette en instendig oppfordring fra Bjørnen til alle NTNUIère om å sette seg i sine respektive kjøretøy(muligens dele kjøretøy) og komme til race i Vålådalen førstkommende Lørdag!! Her er det sjanse for virkelige nappetak!Snø er det også meldt, så faren for spurt er overhengende! Konklusjon: Skiraffen III må utsettes!:) Ps: Nydelige forhold i Estenstadmarka, alt oppkjørt-kanon:)!!

  3. AiAi, sjølveste celebriteten Bjørnen er med på kommenteringsfronten;) Vil han gå for topp10 plassering? Skræverenn hørtes nytt ut, vil det også bli servert vaffel underveis som i gode gamle dager? Hørtes forøvrig ut som ei legendarisk fin løype, passer perfekt for padleeksperten som OleIvars.. Blir det ny Mikkelsenrekord?

  4. Jeg stiller dessverre ikke til helga pga av et lokalrenn på Savalen, men er veldig interessert i Mikkelsenindeksen likevel. Det er vel kanskje også snart på tide å planlegge den legendariske klubbmesterskap-femmila, 9. april. Her er det store muligheter for å utnytte skutersporene som går mellom storheia og elgsethytta. Hva med å gå en tur innom tråkka løyper rundt Bosbergheia? Eller den fine løypa rundt Herbernheia, eller hva med å starte fra Henriksåsen, dra ned akebakken til Lavollen, så opp fra lavollen, tvers over Kobberdammen, rundt Herbern, opp Brikselia og til Storheia, ned Lindboeløypa rundt Skjellbreia opp Skjellbreidalen, ca 25 km på gefülen. Siste runden bør selvsagt avsluttes opp til Skistua, over Blomstertjønna, rundt Militærleiren og helt inn på tunet til Studenterhytta. Hvem vil være med å merke og å tråkke? Føler denne posten ble litt off-topic…

  5. Godt å se at fyldige kommentarer er på moten. Jeg juleferie til helga så da blir det hverken Skiraffenrenn, lokalt renn på Savalen eller Vålådalslopp i helga. Satser på en knallhard duell med alle som stiller opp i Molde på Romjulsennet den 30. desember, det gjelder spesielt deg Ole Ivar. Du har vel ikke glemt hvordan du ble knust i fjor? Når det gjelder Klubbmesterskapet i femmil så er jeg litt spent på hvor trygt det er å krysse kobberdammen 9. april?

  6. Kryssing av 9. april går finfint! Jeg kryssa Blomstertjønna 13. mai i år. Kobberdammen ligger nedi dumpa, og Litjgråkallen og Gråkallen skygger for sola, så ser ingen grunn til at det ikke skal gå. Det kan selvsagt være fare for overvann, men det får man tåle. På den tida av året er det også skuterløype fra Lavollen til Kobberdammen og over Revberget til Svahylla, derfra er det tråkka løype fram til Hernberndammen, men herfra må vi kanskje tråkke sjøl. Jeg tråkka der i fjor og det funka ganske bra.

  7. En avklarende kommentar angående neste helg: For de som har lyst og tid til å gå lokale renn på Savalen eller internasjonale renn i Vålådalen er dette helt konge. Testrennet opp brattbakkene er ment som et supplement for de som ikke har tid til å reise rundt for å forsvare klubbens ære, men som har mulighet til å kjempe på hjemmebane. Det må også påpekes at dette er kun et testrenn og ikke et skirenn. Derfor er heller ikke startnummer påbudt. Einar: Angående Romjulsrennet, skal jeg slå deg i år! Angående 5mila: Jeg stiler, og stemmer helt klart for opp Kudalen, og opp brattsida på Storheia og ned på baksida. Hadde også vært stas å vært nedom Trolla, Byneset og Saupstad og oppom alle heiene.

  8. Når kommer treningsplanen for denne uka? Jeg må jo vite hva jeg skal trene, har tross alt over 4 min å ta igjen for å konkurrere om stafettplass… Er klar til skræverenn, gikk opp løypa fra Styggdalen til Lomtjønna i går, regner med mye blir avgjort i denne nedkjøringa. Vinneren er den som ikke tryner i Sandbakken! HallbergMartin er min favoritt, mye takket være nedoverbakkeprestasjoner på rulleski… Når er det start? Blir det løypemerking? Blir det fellestart? Blir det Røde Kors i unnakjøringene? Blir det vafler? Med eller uten rømme? Blir det hoppende eller glidende skræving? Blir det live-stream m fjæra som kommentator? Blir det pepperkake etter målgang?

  9. Skræverenn i Estenstad er for ingenting og regne mot en skikkelig marathon i grensetraktene innafor.. 🙂 Det ryktes at alle NTNUIère fremdeles er slitne i triceps etter helgas strabaser-og at det er grunnen til den plutselige skrævingen..noe må ihvertfall ha skjedd de ellers så stakevillige grønne, med Stakvik i spissen!! 😉 Regner med grønt,gult og svart i til start i Vålådalen kl. 11.00!!

  10. Hehe, du er kjapp-ikke bare bjørner som har fritime på skola:) Hvis man legger den filosofiske siden til kan man definere bekken som sjølve skirennet, og de respektive sidene som Vålådalen eller Estenstad-ergo kan det hende dama gjorde det rette når hun gikk over bekken etter vatn, fordi det var mye bedre å fylle bøtta der..!! Nåja, det er sent på dagen(-så alle resonnementer må taes med en klype salt!

  11. Jeg skjønner ikke helt koblingen: Mener du at dame skræver i Estenstad for å kommer over Bekken for å bli våt? Hva hvis det er hull i bøtta og dama skal få med seg mest mulig vann hjem?

  12. Som pedagog kan man dra Einar sitt resonnement litt til det ytre med å si at: Damer er stort sett våte når de skræver. Lykke t! Rekne me Bjørnen tar spurten etter en runde, og at Brekke tar koblinga etter 2 juleøl.

  13. Det er start på Bekken. Og for å presisere så skal det kun skæves over bekken to ganger der bekken ligger i rør. Om det er våte damer i bekken med hull i bøtta vites ikke. Stakvik er fremdeles sliten i tricepsen etter å ha blitt fragått i fiskebein av bjørnen.

  14. Er du på kontoret i morgen Sindre? Kanskje jeg tar meg en tur innom og henter klokka mi slik at jeg kan følge med på tidsforbruket på eksamen på torsdag. Jeg satser på å være ferdig til klokka ti slik at jeg kan stikke ut og trene i Estenstadmarka.

  15. Hvis noen går gjennom løypa med GPS og sender meg høyde-distanse data i tabellform så skal jeg ordne med løypeprofil. Det samme gjelder løypekart hvis jeg får en gpx-fil med koordinter. Du kan jo gjøre det med klokka di Sindre.

  16. Ole Ivar: Jeg er på kontoret, eller i umiddelbar nærhet. Ring hvis jeg ikke er tilstede! Einar: Ja, jeg har jo utstyret til det, kanskje jeg skal ta en runde å sjekke… Blir det start kl 0900?

  17. Vedrørende km 5-mil igjen, så er den siste løypa nevnt i kommentar 3 nå studert på kartet, og kilometermerkene er summert der det er mulig og ellers tatt litt på gefülen. Det viser seg at runden, nevnt over, er 24 km. Og dersom man avslutter opp til studenterhytta på sisterunden vil man få ca 50 km totalt. Jeg vil si at denne løypa vil skille mann fra mus. Tipper en vinnertid på ca 3.15. Når det gjelder gjennomførbarhet, er det ca 5 km vi ikke kan regne med at er kjørt opp verken med skuter eller løypemaskin, så da er det kanskje nødvendig å søke om tilatelse til å kjøre skuter og leie en skuter. Begge deler skal ordne seg dersom det er interesse for det. Når det gjelder kuttemuligheter for jentene så er det to alternativer: – Kutte, Elgsethytta, Kvistinghylla, Lindboeløypa, Skjellbreidalen = 14.5 per runde + opp til studenterhytta på sisterunden. – Kutte runden rundt Herbern = 18 km per runde + opp til studenterhytta på sisterunden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *