Skiraffenrennet II – Ny løype

På grunn av at den orginale løypa ikke ble kjørt opp i dag, må vi ta reserveløypa som er 4 runder i den vanlige 5km på Fjellsetermyra for gutta og 3 runder for damene. Dermed blir distansene som før 20/15km. Mer info om løypa i saken under denne.

Starten blir like ovenfor parkeringsplassen på storsvingen, hvor man får utlevert startnummer. Møt opp i god tid, starten går klokka 09:00 slik at vi får unna rennet før rushet av trimmere inntar løypenettet. Det blir felles avreise fra Store P på Moholt klokka 07:45. Det er ingen startkontigent, men ta med 30kr til sjåførene.

15 tanker om “Skiraffenrennet II – Ny løype

  1. Da har jeg vært og testa løypa. Den originale Skiraffenrennet2 løypa var igjensnødd. Den harde avgjørelsen om å flytte rennet til reservearenaen viser seg å være et fornuftig valg. Dagens smurning var Rode Weiss. Det satt som smurt, men i og med at det er meldt mildere til i morgen anbefales Rode Multigrade (0- -2) på toppen med en Rode Violet (0) i lomma. Vel møtt!

  2. Veldig bra jobba av Gjestelars i dag i snødrevet. Takk for innsatsen! Hva ble resultatlista? Gjetter på 1. John Bjørgård 2. Knut Anders Hatlen 3. Ole Ivar Stakvik Eide 4. Martin Hallberg 5. Tomas Brikselli

  3. Mer riktig resultatliste: 1) Bjørnen fra Haldalen, Strindheim 2) Brix, NTNUI 3) Ole Ivar, NTNUI 4) Hallberg-Martin, NTNUI 5) Rune Muller, Strindheim 6) Knut Anders Hatlen?, StrandaIL kan noen fortsette denne resultatlista i påvente av at gjestelars kommer tilbake fra bilkjøperunden sin?

  4. Vet ikke om det var flere enn dere seks forran, men mulig fortsettelse: 7) Einar Raknes Brekke, NTNUI 8) Sindre Sandbakk, NTNUI 9) Morten Svinsås, Rindals troll 10) En til som kom sammen med Sindre og Morten

  5. Jentelista ble ca sånn: 1) Marte Monrad-Hansen, Team Sector Alarm 2) Berit Gjelten, NTNU-langrenn 3) Katrine Dretvik Sandbakk, Team NTNUI 4) Katharina Kahrs, SKIraffen IL DNF Solenne Roudot, Grenoble Skilauparlaug

  6. I Skåbu ble det noe ukjente Peer Gynt rennet arrangert for første gang idag. På start i -16 grader stilte kun en deltager, med ingen tilskuere underveis. Løypa var den velkjente 9km med målgang på løypas høyeste punkt, det var drikkestasjon underveis, men denne ble ikke benyttet. Resultat: 1: Ove Antvord 30.35 Det skal sies at Antvord nok hadde hatt problemer å komme topp-20 i SkiraffenrennetII idag, det er fortsatt langt opp til Jårasprintformen..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *