Skiraffenrennet 2010

Det går rykter om at den legendariske grunnleggeren av skiraffenrennet tar turen til Trondheim i helga. Han ser for seg en helg på studenterhytta for å høste av Trondheims gode skiføre. I den forbinelse arrangeres så klart skiraffenrennet på lørdag klokka 0900. Foreløbig er det satt på 5/10 km i Fjelleseter, men med muligheter for å utvide løypa til å ta med gamle 5’ern også slik at vi får litt lenger løype. Løpet trenger en tidtaker så det er bare å melde seg. Øvrige kommentarer og innspill postes i kommentarfeltet eller på mail.

47 tanker om “Skiraffenrennet 2010

  1. Knallbra intervall i går. Ble presset skikkelig av Sindre og Solenne, mens Katrine og Vibeke valgte å gå rolig. Ville iallefall valgt en annen slip enn den Sindre gikk på i går.

  2. Jeg ser at lengden på løpet er blitt utvidet til 30km nå. Det passer perfekt! Måtte nesten le når jeg så de 10km som først var satt opp :laughing:

  3. Jeg er enig i at lang runde er et pluss! Jeg tar med telt og overnatter på start for å ekstremteste sovepose og telt før VM i Kollen.

  4. Dæven kor masse spørsmål. Tidligere år har Skiraffenrennet ikke lagt opp løpet etter spørsmål fra diverse deltagere, men rett å slett vært et diktaturstyrt arrangement. Tippe at alle kan bli med på et lagbilde før start, kommentatorstemme kan legges på i etterkant Løypepatrulje blir vel Hosen sjøl, å Ole Ivar du bruker å få estimert tid i prolog vel?

  5. Et smart poeng Tomas. Men da ville alle tidligere Skiraffenbeboere fått et sinnsykt forsprang på for eksempel Skippen og Ullers-o beboere..

  6. Kanskje Knøtto kommer godt ut i og med at de vant hyttekarusellen fra 2002,2003 og 2004. bjornb må vel gå i Bjørn Bergheim sitt navn. Men siden skiraffen vant i 2006,2007 og 2010 er vel Skiraffenlaget favoritter.

  7. Ja da begynner skiraffenrennet 2010 og ta form. Pga en del minusgrader blir det fellesstart slik at en evt arrangør ikke må stå for lenge å fryse. Alle må ta med klokke hvis vi ikke får en arrangør, da blir førstemann i mål ansvarlig for å ta mellomtider på de som kommer bak. Det blir tre runder for gutta og 2 for jentene. Vi får se an tettheten av kvist i gamle 5ern før vi bestemmer oss om det blir runder på 5km eller 5km+. Hanssen har kamera så det kan du sikkert låne Fjarvold. Estimert startliste: (ut i fra interesse i kommentarfelt) Anders Nordby Gullhav Ove Antvord Haugereid Gjestelars Overn Raknes Brekkja Ole Ivars Tomas Brikselli Audun Thonstad fyll inn navnet ditt under:

  8. Til gjestelars: Det var synd, jeg som hadde tenkt å dele ut en stav til deg i deltagerpremie. Til Hanssen: Konge at du stiller med så mye, da er skirenn med tidtaker et faktum. Hvem ringer adresseavisen? Målet er å komme med på "det skjer"-spalten.

  9. Jeg er med (planene om å bare gå rolig og jobbe med teknikken fram til jul er dermed kastet over bord… altfor moro med skirenn! :smile:)!

  10. Stiller Mengden som medtidtaker? Stiller Mengden med kommentatorspor? Er det noen som vil gå å sjekke om det er for mye kvist i 5\'ern? Tar en SKIraff med startnumrene? Vil denne siljem stille med bakverk? Klarer vi å mobilisere flere tilskuere med rød dunjakke enn deltakere i rennet? Husker Ove å ta med stillongs fra Skåbu?

  11. Er det mulig å utsette starten et par timer for oss som liker å sove om natten istedet for å smøre ski? Eventuelt et ekstra startfelt klokken 12 når det har blitt lyst?

  12. Stemmer det Christian. Etter som jeg har fått med meg skal vi gå rundt 3mil på ski. Videre har jeg også forstått at det ikke er søndagsturtempo. Det vil jeg helst ikke huske en drit fra.

  13. moxx: Jeg har tenkt at bølgestart kunne vært gøy, for å få med det beste av fellesstart og intervallstart. Første bølge starter klokka 0900. Andre bølge starter klokka 1200. (Her blir det ingen tidtaking siden alle som starter på ettermiddagen forventes å være såpass våkne at de husker klokke selv)

  14. Det er viktig å presisere at tidene på ingen måte kan sammenlignes. Da vi morgenfuglene går i skikkelig kulde, med knirkesnø og rim i skjegget. Poenget mitt Moxx, VÆRRA med nå! sova kan du gjørra når du blir gammal!

  15. Hva med Hallberg-Martin og Sindre? Stiller dere, blir det nye monsterduell? Gleder meg til å kjempe side om side med gladiatorene Stakvik Eide og Overn akkurat som i Bruks.

  16. Flere som skal ut i skogen og tenne bål og overnatte ute for å skape skikkelig god \"Skiraffenrennet-stemning\"? (på lik linje med god gamedags Kollenstemning.) jeg stiller på startstreken uthvilt og slipper belastning med lang biltur før rennet.

  17. Fra skiklubbens sider: \"I går kveld var det stor dugnad i lysløypenettet på Fjellsetermyra. Mer enn 20 skientusiaster samlet seg med snøskuffene, og spadde snø inn i løypetraseene. Nå i morgentimene er kommunens mannskaper ute med snøscootere, slådd og sporlegger. Det vil bli satt spor i lysløypene på Fjellsetermyra og i fem kilometeren i Henriksåsen, videre blir det preparert inn til Elgsethytta. \" Det lover jo godt med tanke på å bruke den øvre delen av løypa.

  18. Da er vi minst 2, Christian! Spør igjen.. det er ingen som kjører forbi vollabakken? Jeg skal da klare og rote meg opp på moholt også, er det noen som har plass?

  19. Til Overn: Anette og jeg kjøre innom Samfundet på veien og plukke deg opp. Skulle være god plass til en liten tass som deg bak i \"tyttebæra\". Hvis du skal teste 10 par ski før start henvises du til kollektivtransport.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *