Dragvolltestløp #3 2010

Hva forbinder du med 11. september? Hvis du stiller dette spørsmål til en hvilken som helst NTNUIer som har vært med noen år, så vil alle gi det samme og entydige svaret: «Det var da Ole Ivar tok rekorden i dragvolltestløpet.» Året var 2008 og tiden ble 19.09. 

Siden den gang har Ole Ivar aldri turt å stille opp igjen av frykt for å tape ansikt, men ulmer i rykter som sier at nå på torsdag skal det skje noe stort. Ole Ivar er gira som aldri før, og med Martin Hallberg i kanonform er det duka for tider under 20-blank. Katharina forventes også å ta ny pers, så hvis du ikke har tenkt å løpe anbefaler vi at du stiller opp og heier alle fram (både nr 1 og nr 5.)

Andre kuriosa:

  • Det er over ett år siden Karl Hellmigk var under 21 minutter med 1 sekunders margin.
  • Det er lagt oljegrus på siste del av testløpet
  • Tomas har flest deltagelser i testløpet, 10 stykker.
  • Lars Fjærvold har hatt størst forbedring fra 27.29 til 22.37

13 tanker om “Dragvolltestløp #3 2010

  1. Jeg takker for mye god PR i denne saken Einar. Det skumle med slike saker er at noen kan bli fristet til å stille opp og sette ny rekord, noe som vil gi mindre PR til meg i framtiden.

  2. Katharina forventes å feige ut denne gangen. Men hun likte stakeøkta som var satt opp for fredag tidligere i dag, hun har lenge vært litt gira på å prøve å stake seg rundt Bratsbergrunden (dog i ca. halvparten av farta som var oppgitt…), men trenger rygg/puste-meg-i-nakken-person, noen som vil være med (på fredag altså)? Evt \"jaktstart\" med noen som går fortere?

  3. Vi er flere som likte forslaget som lå på nett på formiddagen, rulleskiøkta fredag så bra ut (dog ville jeg justert farten grunnet påfølgende dags utskeielser opp til Skistua), det samme alternativ 2 på søndag (nå fjernet)… Disse løpeturene med de hvite kenyanerne blir jo stygge for oss syklister:)

  4. Jeg like det nye, men skjønner ikke hvorfor det ikke er økt på fredag. Jeg har aldri i mitt liv dratt på fest uten en knallhård treningsøkt før på dagen. Da blir jeg nødt til å droppe festen.

  5. Det er jo bare å legge opp en standard Skiraff dag for noen år siden: 09.00: Frukost og svisjshow på tv´n 11.00: Lunsj sammen med Svisj fortsatt på 13.00: Knallhard styrkeøkt på Dragvoll, spesielt legge vekt på mage. Også noen eksra reps på nedtrekken for Latisimus sin del.. 16.00: Innta restitusjonsmat, selvsagt Havregrøt med rødvin. 17.00: Avslutte middagen med Konjakk og akevitt t kaffin. 19.00: Være litt for full til å gå på fest 19.01: Gå allikevel 04.12: Nå er alle oløperne drukket under bordet. På tide å gå til sengs.

  6. På gammelt skiraffen vis klinket Knokkelmannen, tyngden og Hallgeir ut på en knallhard løpetur i går uten oppvarming. Tyngden sprakk først, men det ser lovende ut for hallbergmartin og knokkelmannen mtp kommende testløp. Mitt estimat er 19:45 og 19:50 på de ovenfornevne. Selv har jeg ambisjoner om 20:30

  7. Detgår rykter om nye tider prestert på Ranheimrunden: Tyngden: 4.03 Hallberg-Martin:4.19 Knokkelmannen: 4.25 Moxy: disk for fraspark

  8. Ingen… 🙁 Men så ble det heller ikke noe jeg-gir-opp-fraspark, bare litt \"hopp-staking\" opp den siste kneika fra Ranheimrunden :smile:. Hvor var dere, alle dere som var så gira på denne økta?? Jeg er i alle fall klar for fest nå etter å ha fulgt det tradisjonelle skiraffen-opplegget med hardøkt etterfulgt av havregrøt med sprit 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *