Dragvolltestløpet


Hva kan Bratsbergløper Bjørn C
Abrahamsen få til i dag?

I dag er det klart for det legendariske Dragvolltestløpet, dette løpet som legenden Tomas Brikselli bare har skulket tre ganger i historien. Det blir spennende å se om han stiller opp i dag, er formen like bra som i helga eller har han gått på en smell? Katharina virker å ha kommet tilbake i form, hun har allerede løyperekorden i dameløypa, men deler den med Ragnhild, Vil hun få pressa tiden under 11:00 og trone på toppen alene?

Løypa er flat og lettløpt, men ikke fortvil – hvis det blir mørkt nok er den utfordrende nok, bare spør Lars Fjordvold (har byttet ut en bokstav i etternavnet for å holde ham anonym) som i brosjikanene mistet kontrollen og havnet i bekken.

Brødrene Hallberg har trena mye løping i sommer, det går rykter om 9:15 på 3000m for Martin noe som skulle bli 19:55 i løypa her. Begge bør uansett komme under 21:00. Rekordinnehaver Ole Ivar møter nok ikke da han skal lade opp til birkebeinerløpet (knallhård karboload), så da er bordet dekket for å stikke av med seieren for noen andre. Solveig Bratlie har mest å tjene, ved å forbedre tiden med 5 sek vil hun klatre fra 7. til 4. plass gjennom tidene!

Redaksjonen ønsker alle lykke til!   ADELSKALENDER (xls) 

4 tanker om “Dragvolltestløpet

  1. det er riktig Einar. Det er fort gjort og gå på en smell i brosjikanen. Har du ikke løpt løypa før og tenker og kutte svingene er ikke dette stedet å gjøre det. Det er fort gjort og bomme på bro nummer 2. Lykke til!

  2. Ser du har blitt den nye kommenteringskongen fjarvold! Opp på 5. plass med 14 kommentarer. Sinnsykt langt forran katharina (13), hanssen (13), karl (11), sindre (11) og bjornb (8).

  3. Hvem var d som var så slevkjeftet å kommentere at han skulle på topp5 forrige uke? Må si at mitt første testløp i NTNUI rundt lysløypa i Lohove var en herlige affære. Mene å huske at John \"Lille Bjørn\" Bjørgård vant, eller ble nummer 2

  4. Finnes det en adelskalender for Lohovetestløpet? Joakim Lund figurerte sterkt i de testløpa. Selv deltok jeg kun i trim i det ene testøpet jeg deltok i. Jeg blir med og løper Dragvolltestløpet om 14dager når smertene etter Birkebeinerløpet har lagt seg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *