Barmarkssamling i Meråker


Nikolai drar på Overn og Even

I årets barmarkssamling bodde vi nydelig til midt i fagerlia alpintanlegg. Det er lagt ut noen bilder som du finner ved å trykke på «les mer».

Samlingen bestod av fire økter: Løpetur fredag, 5x6min elghufs lørdag morgen, rulleski testløp lørdag ettermiddag og langtur løping søndag. Alle øktene gikk hardt for seg, Even Eriksrud var som vanlig i knallform, og fikk til og med minuspoeng for brifing i FB-cupen. Også på rulleskitestløpet klinket Even seg med, det var derimot Tomas som var råest og vant overlegent.

Resultater rulleskitestløp: 1. Tomas 2. Einar 3. Hallberg 4. Sindre 5. Overn 6. Even.

Søndagslangturen ble lagt til nydelig myrdekt fjellterreng, Katharina og Overn var de som satte hardest mot hardest og sprang seg selv i grøfta for å være med på den aller lengste turen. Totalt ble det 4t og 45min. 

Bilder:

Oppdatering: Bilder fra langtur søndag


Anette og Peder.


Kristian Just nyter medbrakt på Finnkoia.


Jentene skriver seg inn i boka på Finnkoia mens Brikselli tar 50 pushups.


Gjengen som ikke bare skulle på tur, men på langtur.

Oppdatering: Bilder fra elghufsøkta, 1. økt lørdag:

 

   Her er noen bilder fra standarden.


Kirkebyfjellet konferansesenter. Legg merke til badestampen, Just ordner nøkkel 🙂


Overn koser seg og legger ut kommentarer på hjemmesiden

Fra rulleskituren: Tomas, Ole Ivar og Einar. Bildene er tatt i kraftig motlys.

 
Tomas som er i best form gliser av overskudd.


Ole Ivar syntest det var godt med en matpause, nå er han klar for nye 45km panserstaking.

Einar ser lett ut

 

17 tanker om “Barmarkssamling i Meråker

  1. Bra kart. Det ble jo en fin og lang tur! En etter en gikk i grøfta, mens noen ble reddet av sjokolade. Det er sånn det skal være!

  2. Godt å se at flere tar opp arven med å gå i grøfta, faktisk lenge side Leinstrand-Byneset rennet nå;) Kem va d som tok ansvar med barings på siste draget? Mene å husk at d e fast tradisjon..

  3. Tenkte å legge ut resutlatlista fra testløpet, hva ble tidene deres?Estimert liste:1. Tomas Brikselli 34:072. Einar Raknes Brekke 34:34 +0:27 3. Martin Hallberg 35:17 +1:104. Sindre Sandbakk36:noe2:noe5. Karl Erik Overn 37:50 +3:436. Even Eriksrud 38:19 +4:12

  4. Bildene/film ble tatt med Berit sitt kamera. Rundetidene mine ble forøvrig: 11:25 11:15 og 11:54. Total sprekk på siste runde. Er ikke hard nok 🙁

  5. Jeg klarte heller ikke holde meg hard nok.. første runde, 11.40, siste runde godt over 13.30.. det gjelder å holde seg hard, HELE tia, klinke tel! Einar, har du ikke facebook, for moderne?

  6. Facebook? Satser alt på det nye store, nemmelig NTNUI-langrennsbook. Du har jo nettop blitt venn selv, og har skrevet et par innlegg på veggen.

  7. tDa har vi de fleste tidene ja, vi har ikke fått noe bekrefta fra tomas, men tror det var 34:07. Muligheter for at det var 34:05 men for å stille oss andre i et sinnsykt mye bedre lys går vi for det første. Hallberg, du kan jo evt legge inn en html fil i resultat mappa. Kan kopiere kildekoden fra saken om rulleskibildene som jeg ser du allerede har oppdatert med riktig tid. Selv blir jeg uten pc i helga.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *