Det nye Vassfjellet rundt.


Ove og Ole

Det ble klasseseier til Katharina og tredjeplass til æresridder Haugereid i 2010-utgaven av Vassfjellet rundt. Løpets asfaltpartier har nå blitt kuttet ut og det fremstår nå som et rent terrengløp. Kjæresteparet Siri-Bente og Ole Ivar gjorde også kjempeløp. Et annet par som gjorde det bra var brødreparet Hallberg, Martin hang på fjellapen Ole Ivar over toppen, men måtte gi slipp i de bratte utforsbakkene.

Jenny Dugstad syns løpet var kjempefint og likte terrenget veldig godt. Hun løp inn til en fin 5.plass på tiden 1:11:55. De to siste fra NTNUI som stillte var den nye skiraffen Solenne og den tidligere skiraffen Einar. Redaksjonen har ikke klart å få en kommentar fra disse.

4 tanker om “Det nye Vassfjellet rundt.

  1. \"De to siste fra NTNUI som stillte var Solenne og Einar\" Kremt!! Ka med meg? Eg va der eg og….sprang for NTNUI og greier…. Fin fint løp forresten! Likte terrenget! Jenny

  2. Fin løype. Savna ikke de kilometerene med asfalt som vi droppa i år. Jeg sier meg fornøyd med å komme under Dæhlies gamle løyperekord. Han blir nok for tung i steget.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *