Klubbmesterskapet: Tomas forsvarer tittelen fra i fjor, Berit tar «the double»


Tomas med seiersgliset
OPPDATERT MED BILDER (takk til Katrine)

Som vanlig var det nullføre på Klubbmesterskapet, men Ole Ivar fikk is i rubben. Dermed var det duket for mannen som regnes som «eliteløper» av bedriftsrennskara, Tomas Brikselli tok tittelen hjem til Lohove.

Selv om marka rundt vinneren kom først i mål var det Berit Gjelten som ble klubbmester i dag for damer.

RESULTATER

    

Asgeir med mord i blikket.











12 tanker om “Klubbmesterskapet: Tomas forsvarer tittelen fra i fjor, Berit tar «the double»

  1. Hadde jeg ikke fått is i rubben, så hadde jeg vunnet. Oddbjørn Hjelmeseth vet at is i rubben utgjør to minutter på en 10km.

  2. Is i rubben? Har ikke Ole Ivar cera under skiene lengere? Disse rubbede skiene har vist seg som en revolusjon :wassat:

  3. Må si dette var en av de mer velskrevne sakene som publisert her på siden. Skjønner nesten ikke hva jeg har skrevet selv. Bra folk fikk med seg det viktigste: Ole Ivar fikk is i rubben! Du må prøve hydrex neste gang.

  4. Eventuelt kan du la Zero-skiene stå igjen hjemme når det er tørrsnø og minusgrader, og heller legge to tynne lag med multigrade som alle andre :laughing:

  5. Dette blir for seriøst! Zero, Multigrade, is, røbb, cera, hydrex, to tynne ?? Sinnsykt mange nye begrep.. Hvor har det gode gamle: nån lag Swix Blå Ekstra blitt av??

  6. Jeg stilte med handicap som i golf med mine rubbski da jeg var favoritt på forhånd. På samme måte som Ståle Skjemstad gjorde i klubbmesterskapet normaldistanse i 2003 da han gikk kun med en arm (ifølge resultatlista). Han stilte nok med litt for stort handicap og gikk inn til en 27.plass, 9 minutter bak Per Christian Torgersrud, dette årets 8.mann i Birken, 2.14 bak Oddbjørn, som hadde is i rubben. Per Christian vant også Marka Rundt dette året foran Bjørn Bergeim, 2003årets vinner av hyttekarusellen, 1 poeng foran Per Christian. 2003 var begivenhetenes år. NTNUI var gode. Kan vi igjen reise kjerringa, ta tilbake hegemoniet, og sette rosinen i pølsa på årets Birken?

  7. Årets birken? 🙂 Ettersom han stilte med kun start, bør han ha en akkumulert tid som er betydelig bedre, etter å ha fulgt de pussige reglene som er i Paralympics, vil jeg beregne 25% fratrekk av hans tid (da 2 føter og 2 armer er standard, og savn av 1 arm utgjør 25%) under Klubbmesterskapet: Hans tid vil da bli 26.15. Altså 27 sekunder bak PC som vant. Dermed burde Ståle tatt en suveren 2.plass.

  8. Hvordan er reglene i Dansk mesterskap da. Får de som ikke har snø til vanlig en ekstra fordel, eller må de stille i egen klasse? :crying:

  9. Ble det merket før start? Synes d skal bli arrangert et KM i 10km, valgfri trase. Hvor alle løperne er påkledd en GPS som måler distansen..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *