Samling på Oppdal

Årets barmarkssamling som denne gangen ble lagt til fjellbygda Oppdal, ble en stor suksess. Til tross for dårlige værmeldinger, var det opphold og fine forhold for hård trening.

Årets barmarkssamling som denne gangen ble lagt til fjellbygda Oppdal, ble en stor suksess. Til tross for dårlige værmeldinger, var det opphold og fine forhold for hård trening.

Den største skuffelsen var kanskje at det bare var to personer som leverte FB-quizen, men man må kunne si at dette er til å leve med. Fint for Bjørn Christian som nå deler førsteplassen i FB-cupen.

Rapport etter de to siste øktene på samling:
Lørdagens andre økt var som vanlig rulleski. Første fem kilometerne var feltet så og si samlet, før det braket løs med hurtighetsdrag. Etterpå var det fritt frem og Even Eriksrud sprengte feltet før han slapp seg ned og fullførte innenfor maksimaltiden. Etter økta var det klart for kake og kaffe.

På søndagslangturen ble nesten alle med på den lengste turen som varte i tre timer ++. Vi kom aldri på toppen pga. tåke, men da tåka letta gikk vi på et par andre topper i stedet. Christian Sandvik var turens mest gira og løp i sikk-sakk og krusseduller der de fleste valgte å løpe rett fram.

Rapport etter andre økt på samling:
Helgens høydepunkt er unnagjort: En elghufsøkt som tatt direkte fra læreboka til innføring i idrettsfysiologi for prestasjon, helse og velvære. Andreas Mikkelborg vant som vanlig første draget, men sprakk. Dagens komet var Erik Hallberg, mens broderen sparte kruttet til siste draget. Dagens mengde var som vanlig mengden. Været var upåklagelig og bakken var usedvanlig bratt og fin.

Tomas er ventet å bli dagens helt etter rulleskiøkten og kakefesten.

 

Her er bilde av noen grønne og glade etter en kjempeøkt.

Rapport etter første dag på samling:
Løpeturen som skulle vare en time, ble heldigvis litt lengere. Gruppa koste seg med stafetter, mens Even den harde løp helt til toppen sammen med meg selv. Der var det mye vind, men en vidunderlig utsikt. Ellers er leilighetene utstyrt både med badstu, tørkeskap og oppvaskmaskin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *