Snøsamling (Bruksvallarna)

Fra torsdag 7. til søndag 10. november blir det deilig snøsamling i Bruksvallarna. Da skal vi sove på hytter i Lullen stugby, som tidligere år.

Det er foreløpig reservert hytter for maksimalt 70 personer fra torsdag, så det er bare å melde seg på og bli med! Det er mulig å dra fredag. Skriv i såfall dette i kommentarfeltet.

Det blir et knallbra treningsopplegg, trenerne sitter i daglige møter for å spikre det perfekte programmet. Fredag kveld blir det pizza i Funäsdalen og på lørdag blir det kakekonkurranse mellom hyttene.

Prisen er på 400,- for medlemmer av NTNUI, og 850,- for ikke-medlemmer. Definisjonen for «NTNUI-medlem» er at man konkurrerer for NTNUI og er refusjonsberettiget.
Betalingsfrist er 1.november. Betales til kontonr: 8601.43.52858

Det vil bli felles avreise torsdag kl. 16.00 (med oppmøte i god tid) på Store-P på Moholt, slik at vi rekker matbutikken i Funäsdalen før stengetid kl.20. Hver hytte har ansvar for å kjøpe inn mat til seg selv.

På- og avmeldingsfristen er tirsdag 15.oktober. Da blir også påmeldingen og betaling bindene.

6 tanker om “Snøsamling (Bruksvallarna)

  1. Hei folkens! Har leid hytte fra søndag til mandag, så om noen vil ha en dag ekstra er det bare å rope ut. Er 6 ledige sengeplasser. Jeg kjører tilbake til Trondheim på mandag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *