Interessepåmelding: Furusjøen Rundt

Hu og Hei!

Dette er en interessepåmelding til Furusjøen rundt som går av stabelen lørdag 15. februar (dagen før Marka rundt). Meningen med denne interessepåmeldingen er at påmeldte kan gå sammen og organisere tur.

OBS! Vi oppfordrer alle i klubben til å være med på Marka rundt som går av stabelen dagen etter. Det er et stort dugnadsbehov løpsdagen (søndagen), så de som velger å reise til Furusjøen oppfordres til å stille der.

Furusjøen rundt er 45 km langt og har start og mål ved Rudland Fjellsenter. Det er ca 4 timer kjøring fra Trondheim. Første start er kl. 11:00, så det er mulig å organisere dagstur.

Dette er et satsningsrenn. Det betyr at deler av kjøringen vil bli refundert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *