Treningsplan Uke « 40 »

Egentrening/hviledag

Elghufs opp mot Estenstadhytta (30. sep)

Oppmøte kl 18:30 Store-P

Elghufs opp mot Estenstadhytta. Oppmøte kl 18:30 på Store-P, og start på drag ca 19:00 fra Bekken. Vi kjører 2x4 minutt med 2 min pause og 4 x fra lyktestolpen og opp til hytta. Vel møtt!

Dragvollonsdag (1. okt)

Oppmøte kl 18:30 Idrettsbygget Dragvoll

Trappespenst kl 18:30
Fotball kl. 19:00
Styrke kl. 19:30

Rulleski intervall (2. okt)

Oppmøte kl 18:30 Store-P

Da det er blitt mørkt, flytter vi torsdagsintervallen til "Ranheim-runden" som har gatelys. 5x4 min intervall med 2 min pause. Vel møtt!

Egentrening/hviledag

Hu&Hei (4. okt)

Oppmøte kl 08:30 Store-P

NTNUI Orientering inviterer til skogsfest i Bymarka!
Det tradisjonsrike Hu&Hei står for tur, også kjent under navnet Gampeløpet.
Meld deg på!
Felles kjøring fra StoreP, eller møt direkte på Skistua.

Elghufs i Vassfjellet (4. okt)

Oppmøte kl 09:00 Store-P

De som ikke kan eller vil være med på Hu&Hei drar til fantastiske Vassfjellet for elghufsintervall. Typisk 5x8min. Oppmøte på Store-P kl 09.00, ta med en tørr trøye, en brødskive og litt penger til sjåføren :)

Restitusjon etter Hu&Hei (5. okt)

Oppmøte kl 09:00 Hjemme

Rulleski/sykkel til Meråker

Som i fjor og alle tidligere år blir det i år arrangert rulleski- og sykkeltur til Meråkersamlinga. Yr melder godt vær på fredag, så det lover godt for et sterkt felt! Syklistene og rulleskiløperne som har bil, vil få bilen deres transportert av andre i gruppa som drar noe senere.

Felles oppmøte for rulleskiløperne og syklistene er kl 15:00 på store P. Vi pakker da bagasjen inn i bilene, og satser på avreise kl 15:15.

Dette skjer i høst

Først og fremst: Meld deg på epostlista, og få alll informasjon vedrørende treninger, samlinger, etc.

Bli-kjent-kveld på studenthytta, 10.september
Myrfotball, bedriftspresentasjon og middag står på programmet. En gyllen mulighet til å bli kjent med gruppa. Påmelding kommer på hjemmesiden i løpet av uka.

Bli-kjent-fest, 12 september
Hvem sier nei takk til å feste med spreke langrennsløpere? Vi garanterer god stemning og hæla i taket! Sted: NTNUI-kjelleren på Moholt.

Barmarkssamling Meråker 18 – 21. september
Første samling går til Meråker. Med mye moro og bra trening for alle nivåer er dette en samling du ikke vil gå glipp av. Påmelding kommer på hjemmesida i løpet av uka, og vil bli annonsert via epostlista.

Hjemmesamling 10. – 12. oktober
Myrløping, blodsmak og timer i boka med pannekaker og kos i pausene. Hvorfor dra bort på samling når vi kan trene i Trondheim?

Bruksvallarna, snøsamling 13.-16. november
Snøsamling i november er ikke feil. Første skitur er et av årets høydepunkt!

Strålende dag i Vassfjellet!

Hanna og Marit er fornøyde med dagens innsats. Håper på å se flere jenter neste lørdag!

Hanna og Marit er fornøyde med dagens innsats. Håper på å se flere jenter neste lørdag!

Snakk om perfekt start på lørdagen. 15 sprekinger møtte opp til dagens økt i Vassfjellet. I form av elghufs- og løpeintervaller  jobbet alle seg oppover grusveien mot toppen av Vassfjellet. For en gjeng! For en stemning! For et vær! Vell oppe på toppen pustet alle godt ut, før vi kunne nyte utsikten utover hele Trøndelag. På nedjoggingen ned fra fjellet var alle enige om å komme tilbake neste lørdag også. Håper på å se enda flere da! Oppfordrer alle nye og gamle til å bli med på denne spreke morgentrimmen.  Dette er en økt som passer alle nivåer. Spesielt for de som raskt og effektivt ønsker å forbedre sin løpeform. Legger også ved noen kule bilder fra dagens økt. Les videre