Treningsplan Uke « 52 »

Egentrening/hviledag

Egentrening/hviledag

Egentrening/hviledag

Egentrening/hviledag

Egentrening/hviledag

Egentrening/hviledag

Egentrening/hviledag

Frode er månedens profil!

Månedens profil kåringen gjør comeback! Etter 11 måneders pause, har juryen vurdert Frode «Frodo» Hallberg som november måneds profil i langrennsgruppa. Begrunnelsen til juryen gikk på bekledning. Frode stiller alltid i grønne NTNUI-klær på trening. Grønn lue, jakke, bukse og grønne sko. Er man ekstra observant på bildet, ser man at også skiene i taket er grønne. Les videre for et intervju med langrennsgruppas ferskeste profil.

Les videre

Klargjør skiene til før sesongen!

Det har blitt eksamensperiode og hjernen ligger god over terskel for de flerst. Det kan da være greit å ta turen ned i smøreboden, kose litt med skiene og puste inn litt avgasser fra glider, for å roe ned litt. Det har blitt en jungel der ute av produkter og teknikker når det kommer til prepping av ski! Derfor tenkte jeg å prøve å rydde opp litt og legger derfor ut LF (nei! ikke low flour men –>LøsninsForslag) på gliding av ski.

Bli med i helga, da vel!

Eksmensperioden nærmer seg med stormskritt , dagene blir kortere og juleferien kan ses i det fjerne. Mens vi venter på snøen kan NTNUI-langrenn invitere deg på en knallbra «før-eksamensperioden-tar-oss-helg», en fullspekket helg med program for en hver smak. Ta med en venn og bli med da vel! :)

På fredag er det juleøltesting på NTNUI-kjelleren. En aften der alle som vil er med å teste årets juleøl. Dahls, Grans, Tuborg, Hansa er blant annet representert. Langrenngruppa stiller med smaksprøver, og det er opp til hver enkelt å gi poeng etter smak, lukt, fylde, båndskefaktor osv. En premie venter til den som klarer å gjette riktig ølmerke på alle prøvene en får servert. Også i år vil Carstens julemix være med i testen, en god blanding øl som en ikke kan gå slipp avI Gløgg, pepperkaker, klementiner og god stemning står også på menyen. Håper å se nettopp deg på NTNUI-kjelleren kl19.00, det er der det skjer! Spre ordet :)

På lørdag drar vi nok en gang ut til Vassfjellet. For alle som ikke har vært med til Vassfjellet i år (eller noensinne) bare må bli med til helga! Vi snakker nærmest en turistattraksjon! Ingenting er som å starte lørdagen med frisk luft og utsikt over hele Trøndelag etter endt intervaller. I tillegg er det meldt solskinn og godt vær! Skolearbeid kan heller gjøres etter økt, med kanskje sesongåpningen på Beitostølen på TV i bakgrunnen.

På søndag er det rolig langtur, enten løping eller på rulleski. En flott søndagstur, i rolig tempo, der medbragt mat og sjokolade nytes underveis. Nå er også alle trøndemyrene fryste og helt nydelige å løpe over.

Motto: Heller være godsliten og fornøyd, enn rastløs og stressa på lesesal ;) Ta med en venn og bli med i helga, da vel! :) 

bilde

Odds til Bruksvallarna

Da var vi her igjen, Bruksvallarna. Her det hele starta. Det har vært en utrolig reise, både oppturer og nedturer. Nei. La oss være ærlig, det har vært en drittreise. Og en haug med nedturer. Økonomisjefen stakk av uten forvarsel til Australia, og tok med seg hele spillkassa (les: 45 kroner og 50 øre). Som han nå har brukt opp på kenguruegg, litt av et investeringsgeni.  Les videre

Flott herreselskap i Vassfjellet i dag!

Her skulle dere ha vært jenter! Under dagens økt i Vassfjellet var Ingeborg og jeg så heldige å få ha intervaller med spreke NTNUI-gutter på alle kanter. Flott oppmøte på 36pers og friskt novembervær ga en oppkvikkende start på lørdagen, sjekk ut bildene nedenfor!
Håper på å se flere jenter enn gutter på morgendagens løpelangtur i Estenstadmarka. Er vi heldige kan jentene løpe lett over myra, mens de barske gutta tråkker igjennom frosten. Vi sees! :)

Les videre for bilder. Les videre

Dragvolltestløp 2

Arrangement: Dragvolltestløp 2
Dato: 2014-11-04
Stilart: F
Startform: F

Resultater damer

#St.nr NavnSluttidEtter
18Ingeborg Treu Røe11:23
29Marit Vala11:38+15
311Helene Salte Håland12:03+40
410Åsne Salte Håland12:05+42
513Vilde Naja Moi13:06+1:43
612Ingrid Maria Sundfør14:20+2:57

Resultater menn

#St.nr NavnRunde 1Runde 2SluttidEtter
11Didrik Graham Henriksen10:2810:1820:46
24Trygg Arne Løkkeberg10:2310:2820:51+5
35Øyvind Waage Hanssen-Bauer10:2911:1921:48+1:02
46Svein Christian Wedum11:1811:0422:22+1:36
53Frode Hallberg11:1711:3922:56+2:10
67Markus Glad11:1711:5023:07+2:21
DNF2Torbjørn Vala

Bjørndalen staketest

I dag var løypekomitéen til morgendagens staketest, SAM_002anført av Øyvind (type Hanssen-Bauer) og undertegnede, i Bjørndalen for å inspisere forholdene. Asfalten var litt våt og det var noen blader her og der. Ellers var den 4.8 km lange trasséen god, og løypekomitéen gir klarsignal for morgendagens test. Oppmøte er kl. 18:00 på store P, mens fellesstarten er satt til kl 18:35. Les videre for å se bilder av start/mål. Håper å se flest mulig stille til start i morgen!

Les videre