Treningsplan Uke « 44 »

Egentrening/hviledag

Elghufsintervall mot Estenstadhytta (28. okt)

Oppmøte kl 18:30 Store-P

Elghufs. Oppmøte kl 18:30 på Store-P, og start på drag kl 19:00 fra Bekken. 2 x 4 minutt med 2 min pause + 4 x fra lyktestolpen og opp til hytta. Vel møtt!

Onsdagstrening (29. okt)

Oppmøte kl 18:30 Idrettsbygget Dragvoll

Trappespenst kl 18:30
Fotball kl. 19:00
Styrke kl. 19:30

Bjørndalen staketest (30. okt)

Oppmøte kl 18:00 Store-P

Felles trilling til start fra StoreP. Fellestarten går kl 18.35.
Løypa: ca 4,8 km Løyperekord: 12.30 Magnus Moholt

Husk refleks!

Egentrening/hviledag

Elghufs i Vassfjellet (1. nov)

Oppmøte kl 09:00 Store-P

Elghufs i Vassfjellet, 5 x 8 min med 2 min pause. Lurt med en tørr trøye og en matbit etter øka. Husk også 40 kr til sjåføren!

Rolig langtur løp i Estenstadmarka (2. nov)

Oppmøte kl 09:00 Store-P

Rolig langtur løp i Estenstadmarka. Møt opp for å få en god start på søndagen, samtidig som du får med deg en av de fineste løperundene i Trondheim. Det kan være lurt å ta med seg en liten sjokolade eller en ekstra brødskive i drikkebeltet.

Langtur på rulleski (2. nov)

Oppmøte kl 09:00 Stavne bru

Langtur på rulleski. Basisrunden er Vassfjellet rundt (Stemning loddes for eventuelle andre runder.). Husk ekstra pigg, en matbit og synlige klær.

Bjørndalen staketest

I dag var løypekomitéen til morgendagens staketest, SAM_002anført av Øyvind (type Hanssen-Bauer) og undertegnede, i Bjørndalen for å inspisere forholdene. Asfalten var litt våt og det var noen blader her og der. Ellers var den 4.8 km lange trasséen god, og løypekomitéen gir klarsignal for morgendagens test. Oppmøte er kl. 18:00 på store P, mens fellesstarten er satt til kl 18:35. Les videre for å se bilder av start/mål. Håper å se flest mulig stille til start i morgen!

Les videre

Skiraffenløpet – breaking news

Løpsdirektør Markus Glad, merke-konsulent Ben Smeltzer og løypegeneral Sondre Haldén.


Løpsdirektør Markus Glad, merkekonsulent Ben Smeltzer og løypegeneral Sondre Haldén.

Gladnyhet: I kveld ble løypa til Skiraffenløpet merket! Dette betyr at alle kan være med, uten å være redd for å ikke kunne løypa. Det er merket med oppklippet pose, type Rema 1000 (se bilde).

Vi gjør oppmerksom på at i Fjærvollkrysset ligger det nå en del trær som ble tatt av stormen sist vinter. På grunn av dette legges løypa i en liten sløyfe til høyre for de falne trærne, men det er godt merket så alle finner frem, det eneste bekymringsverdige er om løyperekorden blir mulig å slå i år.

Sett av lørdagen allerede nå for høsten største løpsfest! Spre ordet og ta med en venn, arr.kom. håper på rekorddeltagelse i årets utgave av Skiraffenløpet!

Gråkallen Opp 2014

TvAksjonen

Det er sent i løpesesongen, men før langrennssesongen starter for fullt arrangerer vi en skikkelig kraftprøve. Samtidig som du får deg en ordentlig kvalitetsøkt støtter du en god sak. Kan det bli bedre?

Gråkallen opp er et 7.7 kilometer langt motbakkeløp fra Ilaparken til Gråkallen Panorama, og går av stabelen søndag 19.oktober klokken 10:30.

Les mer om konkurransen her: http://org.ntnu.no/langrenn/grakallen-opp-2014/ :-D

Sommerkolleksjon i vinterland

I år som alle andre år har NTNUI Langrenn tatt ut et eget utvalg rettet mot promotering i utlandet. I år stod sommerkolleksjonen på satsningslista, både kolleksjon og modeller har tatt veien over dammen for å nå ut i det store utland. Her er kolleksjonen representert under et kortvarig høydeopphold på en vulkan rundt 3000 meters høyde. Sommerkolleksjonen passer inn over alt og er blitt veldig godt mottatt, selv i frisk bris og under lavt trykk. De flotte fargene gir alltid god stemning!

Lykke til med høstsessongen!

image1 (1)