Treningsplan Uke « 49 »

Egentrening/hviledag

Elghufsintervall mot Estenstadhytta (1. des)

Oppmøte kl 18:30 Rema 1000, Moholt

Oppmøte kl. 18:30 på Rema 1000, og start på drag kl 19:00 fra Bekken. 2 x 4 minutt med 2 min pause + 4(valgfritt antall) x fra lyktestolpen og opp til hytta.

 

Onsdagstrening (2. des)

Oppmøte kl 18:30 Idrettsbygget Dragvoll

Trappespenst kl 18:30 - 19.00
Innefotball kl 19:00 - 19:30
Styrketrening kl 19:30 - 20:00

Bli med og bli sterk!!! :D

Egentrening/hviledag

Egentrening/hviledag

Egentrening/hviledag

Langtur Estenstad (6. des)

Oppmøte kl 09:00 Rema 1000, Moholt

Rolig restitusjonstur i Estenstad. Ta med godt humør, litt sjoolade og drikke.

Dette blir en kjempeflott tur :) Vi gleder oss til å se deg!!

Hilsen fra Beitostølen

IMG_4871Hei og hopp fra Beitostølen – her kommer en liten hilsen!

Siden torsdag morgen har jeg vært på samling med Team Kollen (junior-satsningen til Oslo Skikrets) her på Beitostølen, og det har vært tre fine dager så langt. Magiske forhold: kaldt vintervær, sol, samt godt med snø! Takket være NTNUI Langrenns snøsamling på Trysil for to uker siden, har jeg kommet godt i gang med skigåingen for sesongen, og ligger allerede et hakk foran flere av mine konkurrenter fra hovedstaden – det er stas!

Her trenes det mye rolig, og i slike omgivelser fylles både treningsdagboken og lykkekontoen opp, noe som kan komme godt med i den hektiske eksamensperioden som venter på meg hjemme i Trondheim. Nå skal jeg nyte de siste øktene på snø, og så sees vi nok snart på trening.

Skihilsen fra Amanda

Juleøltest

schous_juleolVi i langrennsgruppa har ikke noe eget julebord, men fortvil ikke, vår juleøltest holder mål! På fredag blir det test av årets syv slag, vi snakker selvsagt om øl, ikke julekaker, selv om du ikke skal se bort ifra at det dukker opp en pepperkake eller to også. Nytt av året er Nydals spesial, hvordan vil denne smaken skille seg fra de andre? Hva er alkoholprosenten? Og kan han imponere med mer enn fart i sporet og ballonglek på samling?

Les videre

Rapport fra Vassfjellet

En liten brøkdel av alle oppmøtte

En liten brøkdel av alle oppmøtte

Av Guro Lindgren og Anette Kleppestø

Mange spreke NTNUI-ere møtte opp til vassfjell-intervall i dag, bra trøkk oppover og sosial stemning nedover. De som hadde øynene med seg på vei ned (eller opp?) kunne skimte snø på toppene i det fjerne. Det var også noe snø å skimte i mot toppen av Vassfjellet, selvom det var minimalt med det hvitt gull. Men akkurat nok snø til å legge ut dagens smøretips. Snøen ble testet og det må sies å være joggesko som satt best.

For de som er interessert i sånt, dukket også norges mest sexy mann, Niklas Dyrhaug opp ved start.

DSC_0504

Dagens smøretips: joggesko

 

 

Hadde du frykta at det ordentlige KM var glemt bort?

montyTa det med ro! SkyåsCrib kan herved invitere til den prestisjetunge ostesmørbrødspisekonkurransen. Spisekonkurransen vil bli kombinert med sesongåpningen på Beitostølen. Og Skyås vil holde åpnet hus etter endt førstkommende Vassfjell-intervall, lørdag. Det vil først bli mulighet til å se damenes 10km fri i reprise, deretter god mulighet til å nyte ostesmørbrød i høyfrekvens til herrenes 15km fri.  Les videre

Snøsamling i Trysil

Av Elise Langkaas og Amanda Borge Byrkjeland

trysilEndelig var det klart for NTNUI Langrenns årlige snøsamling i november. Nytt av året var lokasjonen, nemlig idylliske Trysil. Allerede i bilen ble stemningen satt, etter at NRK mp3 spilte av NTNUI Langrenns ønskelåt «Elektrisk» i beste radiotid. 50 skiløpere ankom «Høydehuset» torsdag kveld (som forøvrig var et slott av en hytte), og for de ivrigste bar det rett ut på ski for å teste forholdene. Det var ikke alt som minnet om vinter – bar bakke, grønt gress og plussgrader – men Trysil-løypemannskapet hadde stått på, og hvis vi legger godviljen til var det vel en 5,5-km-lang løype vi kunne boltre oss i. Dagen ble avsluttet med høy salsafaktor før vi hoppet i loppekassa og gjorde oss klare for timesanking de neste dagene. Les videre