Treningsplan Uke « 39 »

Egentrening/hviledag

Elghufs mot Estenstadhytta (23. sep)

Oppmøte kl 18:30 Store-P

Vi fortsetter med elghufs opp mot Estenstadhytta. Oppmøte kl 18:30 på Store-P, og start på drag ca 19:00 fra Bekken. Vi kjører 2x4 minutt med 2 min pause og 3 x fra lyktestolpen og opp til hytta, med å løpe ned til stolpen som pause. Vel møtt!

Dragvollonsdag (24. sep)

Oppmøte kl 18:30 Idrettsbygget Dragvoll

Trappespenst kl 18:30

Fotball kl. 19:00

Styrke kl. 19:30

KM på rulleski (25. sep)

Oppmøte kl 17:00 Store-P

Nå har du mulighet til å ta igjen det tapte, både i form
av manglende deltakelse på Meråkersamling eller deltakelse
på samlingens eget testrenn!

Løypa er like kjent, som den er hard. Fra Ferista til Skistua, 4,5 km motbakke.

Fellesstarten vil gå kl 18.00 fra Ferista.

Ryktene går om at en viss trysilgutt har kjørt en hard prioritering og valgt børsa. Herreklassen kan bli rekordjevn!
Ryktes også om at dameklassen blir rekordstor, konkurransen blir hard. KM-tittelen henger høyt!

Er du ikke gira på å gå selv, men ønsker en dugnadsenhet for vinterns skirenn. Vær tidtaker da vel, send mail til langrenn-trener@org.ntnu.no

Vel møtt alle sammen!

Egentrening/hviledag

Elghufs i vassfjellet (27. sep)

Oppmøte kl 09:00 Store-P

Elghufs i vassfjellet. Det blir også 5x8 minutter med 2 minutter pause. Det kan være lurt å ta med seg skift, og en liten brødskive til tilbaketuren. Husk også 40 kr til sjåføren!

NTNUI Triathlon - SPRINT (27. sep)

Oppmøte kl 09:30 Store-P

Felles trilling ned til Pirbadet 09:30

Triathlongruppa arrangerer sprint, bli med'a!

Deler av trenerteamet stiller i hvert fall for å vise hvordan det ikke skal svømmes. Så at du "ikke kan" svømme er ingen unnskyldning. Husk å melde deg på i dag før 23:59

All info finnes på facebook-eventen:

https://www.facebook.com/events/517997098331772/

Rolig langtur på rulleski (28. sep)

Oppmøte kl 09:00 Stavne bru

Vi vil også denne søndagen tilby en rolig langtur på rulleski. Basisrunden er vassfjellet rundt(eller annen runde hvis det er stemning for det), men de som vil gå lengre kan eventuelt ta av ved klett, og avslutte med byneset rundt. Det kan være lurt å ta med seg noen brødskiver, slik at en ikke går tom.

Rolig langtur løp i Estenstadmarka (28. sep)

Oppmøte kl 09:00 Store-P

Rolig langtur løp i Estenstadmarka. Møt opp for å få en god start på søndagen, samtidig som du får med deg en av de fineste løperundene i Trondheim. Det kan være lurt å ta med seg en liten sjokolade eller en ekstra brødskive i drikkebeltet.

Rulleski/sykkel til Meråker

Som i fjor og alle tidligere år blir det i år arrangert rulleski- og sykkeltur til Meråkersamlinga. Yr melder godt vær på fredag, så det lover godt for et sterkt felt! Syklistene og rulleskiløperne som har bil, vil få bilen deres transportert av andre i gruppa som drar noe senere.

Felles oppmøte for rulleskiløperne og syklistene er kl 15:00 på store P. Vi pakker da bagasjen inn i bilene, og satser på avreise kl 15:15.

Dette skjer i høst

Først og fremst: Meld deg på epostlista, og få alll informasjon vedrørende treninger, samlinger, etc.

Bli-kjent-kveld på studenthytta, 10.september
Myrfotball, bedriftspresentasjon og middag står på programmet. En gyllen mulighet til å bli kjent med gruppa. Påmelding kommer på hjemmesiden i løpet av uka.

Bli-kjent-fest, 12 september
Hvem sier nei takk til å feste med spreke langrennsløpere? Vi garanterer god stemning og hæla i taket! Sted: NTNUI-kjelleren på Moholt.

Barmarkssamling Meråker 18 – 21. september
Første samling går til Meråker. Med mye moro og bra trening for alle nivåer er dette en samling du ikke vil gå glipp av. Påmelding kommer på hjemmesida i løpet av uka, og vil bli annonsert via epostlista.

Hjemmesamling 10. – 12. oktober
Myrløping, blodsmak og timer i boka med pannekaker og kos i pausene. Hvorfor dra bort på samling når vi kan trene i Trondheim?

Bruksvallarna, snøsamling 13.-16. november
Snøsamling i november er ikke feil. Første skitur er et av årets høydepunkt!

Strålende dag i Vassfjellet!

Hanna og Marit er fornøyde med dagens innsats. Håper på å se flere jenter neste lørdag!

Hanna og Marit er fornøyde med dagens innsats. Håper på å se flere jenter neste lørdag!

Snakk om perfekt start på lørdagen. 15 sprekinger møtte opp til dagens økt i Vassfjellet. I form av elghufs- og løpeintervaller  jobbet alle seg oppover grusveien mot toppen av Vassfjellet. For en gjeng! For en stemning! For et vær! Vell oppe på toppen pustet alle godt ut, før vi kunne nyte utsikten utover hele Trøndelag. På nedjoggingen ned fra fjellet var alle enige om å komme tilbake neste lørdag også. Håper på å se enda flere da! Oppfordrer alle nye og gamle til å bli med på denne spreke morgentrimmen.  Dette er en økt som passer alle nivåer. Spesielt for de som raskt og effektivt ønsker å forbedre sin løpeform. Legger også ved noen kule bilder fra dagens økt. Les videre

Swecosprinten 2014

swecosprintenFor fjerde året på rad har vi gleden av å invitere til Swecosprinten, en rulleskisprint på campus Gløshaugen. I år som i fjor legger NTNUI- langrenn, i samarbeid med vår hovedsponsor Sweco, til rette for at langrennsløpere i hele Trøndelagsområde kan konkurrere om heder og ære i mylderet av NTNUs studenter. Her snakker vi god stemning! Swecosprinten satser i høst på en stor utvidelse, og går for første gang inn som et av rennene i den spennende satsingen på en Midt-Norsk rulleskicup! Mer info finnes her: swcosprinten.no

Som arrangør av Swecosprinten forventer vi at alle aktive langrennsløpere i NTNUI stiller opp; enten som deltaker eller som arrangør. I år går starten kl. 18.00, så forelesninger er ingen unnskyldning for ikke å møte opp! Mer informasjon blir sendt ut på mail.

Bli med på trening!

Hu og hei alle spreke NTNUIere!

Endelig er ventetiden over! På tirsdag er det klart for semesterets første tirsdagsintervall, og vi håper at så mange som mulig børster støv av stavene, og finner veien til Store-P på Moholt! Denne høsten er fullspekket med mye bra trening, samlinger og masse morro!

Planen for treningene denne høsten vil se slik ut:

Tirsdag

Dette er den beryktede tirsdagsintervallen, hvor opptil 90 treningsglade studenter møter opp. Denne økten foregår som løping, gjerne med staver, oppover mot Estenstadhytta. Dette er en økt som passer for alle, uansett kondisjonsnivå. Vi møtes på Store-P klokken 18.30 for felles oppvarming.

Onsdag

Vi varmer først opp med en løpetur med spensttrening. Her er det gode muligheter for å få trent opp snerten i frasparket! Når høsten blir våt og kald trekker vi inn og har trappespenst. Oppmøte er ved idrettsbygget på Dragvoll kl 18.30. Kl 19.30 har vi styrkesirkel inne på Dragvoll. Vi holder til i gymsalen oppe. Her får man trent opp de viktige stabiliseringsmusklene som man trenger for å gå godt på ski.

Torsdag

På torsdager har vi som oftest intervall, gjerne på rulleski. Gode økter som kan nevnes er 5*4 min fra Ranheim og opp til Solbakken, 5*8 min fra Ila til Skistua og intervaller i rulleskiløypa på Saupstad.

Lørdag

Det hender at vi møtes til intervalltrening igjen. Godbiter som kan nevnes er intervaller opp på Vassfjellet, eller kjettingrunder ved Bekken.

Søndag

Enten tradisjonell løpelangtur i Estenstadmarka, eller rulleski langtur. Gruppa som løper, løper gjerne samlet til Liaåsen, og der deles den ofte opp i en lang og en mindre lang runde.  Oppmøte er kl 09.00 på Store-P. Rulleskigjengen går ofte en runde rundt Byneset. Oppmøte ved stavne bru også kl 09:00. En kjempefin måte å starte søndagen på!

 

Vi ses på tirsdag! :-)

Les videre