Endelig grønt inntog i Vassfjellet

vassfjellet_1

Taken by: Margaux Janin

Etter å ha ligget brakk noen uker, var endelig Vassfjelløkta på plass igjen – med både nok biler og folk. Og vi var ikke kommet lengre enn parkeringsplassen i bånn av Vassfjellet, før rivaliseringen mellom Vestbyen IL og NTNUI ble satt på prøve. Ny-signeringen til Vestbyen IL, Øyvind Waage «ØWHB» Hanssen-Bauer, kunne allerede melde at han følte større treningsutbytte og framgang hos Vestbyen. Noe som også kan ha noe med PT-tjenesten de leverer. Fisefint vil noen mene.

Den fryktinngytende og legendariske økta startet som vanlig i et solid tempo. Og feltet strakk seg deretter. Opp i lett tåkedis kjempet hver og en seg opp over med tårnet på Vassfjelltoppen som mål. Når 5x8min var unnagjort – litt mer på sistedraget for de sprekeste i front for å rekke tårnet, bar det ned igjen. På hjemturen lusket skyene lumsk, som de har som vane med her i trøndelag. Trygt ned kom vi, uten de verste tråpene. Med tørr trøye på og en litta matbit i magen, var det bare å komme seg hjem til en litt tidlig middagslur på sofaen. Vi er i rute for vinteren, det er sikkert og visst. Watch out!

vassfjellet_2

Taken by: Margaux Janin

Én tanke om “Endelig grønt inntog i Vassfjellet

  1. Er det ikke strengt tatt NTNUI som leverer denne omdiskuterte PT-tjenesten? Det kan i så fall se ut som Langrennsgruppa her har et potensielt meget sterkt satsningsområde (rent økonomisk) i fremtiden! Kanskje ikke så overraskende når nevnte PT har en fortid som kasserer i Langrennsgruppa?!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *