Trenermøte

Dagen før ERB, KAH, Vegard og Martin skal gå NM 5 mil, og 2 dager før Ingeborg skal gå NM sprint, gjennomførte trener’ne sitt første møte for påfølgende sesong. Av fellestreninger fram til sommeren blir det intervalltreninger på tirsdager, standard styrkeøkt på onsdager (spenst+fotball+styrke) og rolig langtur på søndager. I tillegg finnes det diverse løp, o-løp, sykkeltreninger osv, som vil bli satt opp på planen. Øktene på tis/søn vil bli på ski så lenge det er snø.

En annen sak som ble diskutert var Erlend Fikse, hvor det er blitt av han? Ingen visste noe om dette. Fikse var en av de mest ivrige før jul, men siden er han vært som sunket i jorden.

Tour de Skiraff ble også diskutert, men uten hell. Det finnes ingen umiddelbare planer ang arrangeringen av denne touren. Dette skuffer garantert (eks)skiraffer og konsulenter, men kanskje disse tar saken i egne hender?

5 tanker om “Trenermøte

  1. Som god gammel trener er det bra at trenermøter fortsatt foregår. I hårde gamle dager ble disse møtene alltid tatt på nach etter et tilfeldig Dragvolltestløp. Vil også anbefale mange vårløp i Trondheim, Tordenskiold, Ladestien, Fjellseterløpet, Ranheim rundt, Ranheim til topps og det er opptil flere bedriftsløp også.

  2. Skal lete lenge etter en unnskyldning som holder for sesongens frafall,, Men du verden hvor mye annet det går an og rote seg opp i!

    Gjør comeback til årets barmark- sesong med tidenes dårligste formgrunnlag, men samtidig tidenes største motivasjon og vilje!!

    • Fjohhh!! Du er i live!

      Akkurat nå er det litt lavsesong for comeback. Foreslår at du venter med comebacket til Dragvoll testløp 23. mai kl 18, uten å trene i forkant, for å gi kroppen et ordentlig sjokk! Og da skal du vinne startsletta og presse deg til ledelse etter 1 km. Dette er et artig eksperiment jeg tror kan være moro for publikum å se på, eller hva sier du mr. Fikse? lukter det sprekk av dette?

      • Det passer bra! Da får jeg testet ut min sterke teori på at et halvt år hvile gir fremragende resultater i form av overskudd og god tro!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *