Skip to main content

Front Page

Uke 03

Mandagstrening (15. jan)

Oppmøte kl 18.00, https://goo.gl/maps/M8utey7Htc52

Mandagstrening er NTNUIs mest tradisjonsrike og populære trening. Rolig løpetur som kan kombineres med styrketrening inne på Dragvoll Idrettsenter kl. 18:45 (husk NTNUI-treningskort). Vanlig lang løperunde er rundt Vikåsen og Lade

Hytteintervaller (16. jan)

Oppmøte kl 18.30, Grounden, Moholt

Oppmøte ved lille-p 18.30. Dette er i tilfelle noen kjører opp bagasje. Vi varmer så opp i 15-20 min før vi starter intervallene nede ved Lerkendal Stadion. Intervaller på 6 min med 2 min pause. Badstu og middag etterpå for de som ønsker det. Middag koster 70 nok (ca) HUSK REFLEKSVEST OG LYKT!

Les mer

Onsdagsstyrke (17. jan)

Oppmøte kl 08.00, Grounden, Moholt

Felles løping fra Grounden 08:00 til basisstyrke på Idrettsbygget på Gløshaugen 08:20. Husk NTNUI-treningskort!

nattRenn (17. jan)

Oppmøte kl 17.30, Grounden, Moholt

Nattrenn ved Lade. Info kommer på facebook fra nattrennkomiteen.

Fotball (18. jan)

Oppmøte kl 17.30, Grounden, Moholt

Felles løping til Dragvoll Idrettsenter der vi spiller fotball innendørs fra 17:30.

Intervaller Leangen (19. jan)

Oppmøte kl 16.00, Grounden, Moholt

6-12x 1000m. Oppmøte på Grounden og felles jogg ned til Leangen. MERK: Brukssamling pågår samtidig og oppmøte kan være lavt

Langtur (20. jan)

Oppmøte kl 10.00, Grounden, Moholt

Vi jogger en rolig langtur fra Moholt på 1-2 timer. MERK: Grunnet Brukssamling vil oppmøte være mindre.

Egentrening/hvile

No images found!
Try some other hashtag or username

Kjære NTNUI Ogruppa fra the Arxsteins

Nå har den tredje januar vært igjen. Akkurat for et år siden på denne datoen har vi dratt nordover for å oppleve et fantastisk tid i hele Norge, Trondheim og framfor alt i Moholt. Oppholdet vårs i Trondheim har startet i en hybel uten noe møbler, med en utflytningsfest av to o-kjøkkener (det er vel et annet historie som man kunne skrive sider om…) og god selskap helt fra første dagen av.

(more…)

Kalenderluke #24: Takk for et bra år!

Vi ser tilbake på et bra år. NTNUI viser seg igjen som verdens beste orienteringsklubb. Så siden undertegnede ikke har en spesielt god fantasi, så er dette et forsøk på å gå igjennom noen av årets høydepunkter.

(more…)

Kalenderluke #23: Ullers-O sine odds for-hvem-har-vært-snille-i-år?

Durianodds er egentlig ikke så relevant i denne julestria. Det vi alle bryr oss om er jo å gi, være sammen med familien og tenke på de som ikke har det så godt. Sier vi i alle fall. Det viktigste da som nå og til vi glemmer julaften, det er om vi får masse gaver (og STORE). Derfor (obs obs, helt subjektivt) kommer her odds for hvem som får besøk av julenissen. For hvem har husket å være snille og gode mot sin neste? Er oløpere bare et resultat av en individuell idrett og tenker bare på seg selv og sin egen satsing (om det så er mot NM, Hoppvors på Oball eller EC Dahls open). For de som syntes odds er like forvirrende som Marta: Lave odds betyr høyere sannsynlighet for å få gave av nissen aka har vært snill i år.

(more…)

Gratulerer med dagen!

Bjørn

2

dager til Bruks

38

dager til vintersamling

101

dager til 10Mila