Hu og hei by night 2020 – 23. okt

Hu og hei by night går av stabelen fredag 23. oktober!

Med garanti om at det blir mørkt og langt!

 

Fellesstart kl. 18.00 fra Studenterhytta. Det blir en god, gammel Hu og Hei-løype fra arkivet. To runder med passering på Hytta litt over halvveis hvor det er mulighet for å gi seg.

Mål på knappenåla

Mål- og passeringspost er flyttet til Hekkestua (et lite hus under “d”-en til “Studenterhytta” på kartet) litt ut i skogen slik at vi kan tilrettelegge for noen brisne tilskuere ved mål uten at vi erter på oss hele Hyttestyret (det er ikke lov med medbrakt alkohol på Studenterhyttas område).

Terrengsperringa i Bymarka er hensyntatt ved valg av løype. Men det finnes likevel et mulig veivalg gjennom sperret område. Vi foreslår at dere på forhånd merker av sperret område på deres egne kart iht. dette kartet: https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?mid=1Ty0mN9pGReL7mAXSvXWoEdVI-fc&ll=63.40149183330964%2C10.294939960449247&z=12&fbclid=IwAR1r3EBFKFf8FInLcX7iR2Fo3CWuSEyHqEh07Mw7a7zR7Px2zYaYGanxMko

Huskeliste:
Alle bør ha med egen mobil med Marius sitt nummer lagret. Postene har stått ute i noen dager, så i tilfelle det er poster som er forsvunnet eller uleselige kan dere ringe for å få oppgitt neste post.
Husk å ta med nok mat og drikke for både under og etter løpet. Arrangør skal fikse bål ved mål.
Ellers må dere huske eget kart, kompassvannfast penn, og en hodelykt (eller flere) slik at dere har nok lys. Og ta på nok klær! Det er kaldt og vått utti marka om dagen!
Dersom det blir begrenset med biler er det også viktig at dere er forberedt på å kanskje måtte vente til neste avreise.

Mål stenger kl. 02.00. Dvs. 8 timer makstid.

Garderobe med dusj er tilgjengelig. Bruk inngangsdøra og trappa ved baren for å komme ned til garderobene (vestsiden av bygget). Ikke bruk mer enn annenhver dusj (hyttas regler). Vi får dessverre ikke garderobene helt for oss selv. Det anbefales at bager og sekker med skift legges i bilene, eventuelt kan de plasseres inne i badstua (den skal altså ikke brukes).

Kjørekabal følger her. Avreise bestemmes innad i hver bil. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1v-hG1eh2JmXl1JY888yoLwrnzfl_ZFrwJlESyj31Uc4/edit?usp=sharing

 

Ellers, som alltid: Ikke møt opp dersom du har symptomer på luftveisinfeksjon, eller er i karantene eller isolasjon. Og husk avstandsregelen under og etter løpet.

 

PS: Hytta er utleid til NTNUI Rugby samme kveld, så vis hensyn.

Kontaktinfo:
Ingunn Egeberg Vári (Epost: ingunn.vari@gmail.com - Telefon: 47682858)
Marius Staff (Epost: mariusstaff93@hotmail.com - Telefon: 45882938)


Påmeldingsfristen er Utgått (22. okt)


Navn KallenavnKlasseAntall fullførte hhbnKommentar
Bli den første påmeldte!

Antall påmeldte: 0