Veddugnad 18-20.september – 18. - 20. sep

Hu og Hei

 

OBSOBS: Påmeldingen en nå kun åpen for at folk skal kunne melde seg AV grunnet endring av koie. Det er kun de 20 første på denne listen som får være med på veddgunad, da det var for få til å ha 2xdugnad. Vi har flyttet koie fra Heinfjordstua til Holmåskoia grunnet mangel på badstue. Info om dette er sendt ut til de som er påmeldt

 

Årets veddugnad blir på Heinfjorstua den 18-20 .september. Det er 25 sengeplasser på Heinfjordstua, men siden vi bruker grupper på 20 i NTNUI Orientering, er maksantall deltagere 20 stk på veddugnaden. Som nevnt i går skal jeg prøve å få booket en koie til om det er av interesse. Så fortsett å melde dere på om det er fullt!

Oppmøte blir kl 4 på lille-p, mulig å dra før og etter men dette vil være utgangspunktet. Maks 4 stk i hver bil, trenger derfor minst 5 biler! Skriv dere inn i kjørekabel her.

Ca 1t å kjøre og 30 min å gå fra parkering ifølge infosiden til Heinfjordstua

http://org.ntnu.no/koiene/koiene/koiene.php?&k=heinfjordstua

Vi får låne nøkkel, motorsag, økser osv av koiene, men om noen har et ønske om å ha med eget verktøy (som sikkert er bedre), er det helt lov. Det blir ikke laget fellesmat, så ta med det du har lyst til å spise selv. Legges opp til bål på lørdagen så er greit å ta med grillmat. Ellers er det greit å ha med sovepose, sovemaske/propper, deo, håndkle, litt ekstra antibac/våtservietter, mye varme klær (sjekk værmld).

UPDATE: Badstuen på Heinfjorstua brant ned tidligere iår, litt usikker status på om den er bygget opp eller ikke. Har sendt mail og spurt, oppdatering kommer så fort jeg får svar.

(Hytta har muligens badstue, mtp corona limer jeg inn FHIs anbefalinger:

Publisert 28.05.2020 Oppdatert 07.08.2020

Badstuer

Badstuen bør være ferdig oppvarmet før bruk. Det bør være minimum 1 meter mellom hver person, og det bør oppfordres til håndvask før og etter besøk i badstuen. Besøkende bør sitte på eget håndkle i badstuen.

Rengjøring av benker/overflater/håndtak skal utføres regelmessig med såpe og vann. Regelmessig renhold av overflater med vanlige rengjøringsmidler er viktig. Der hvor det har forekommet søl med kroppsvæsker, vil det være behov for punktdesinfeksjon med klor.

Fra <https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/rad-og-informasjon-til-andre-sektorer-og-yrkesgrupper/idrett-og-trening/>)

 

Det vil være en smittervernsansvarlig på koieturen. Jeg forventer at alle bruker sunn fornuft når det kommer til å overholde regler. Det blir sendt med antibac, og tilstrekkelig med kluter for utvask. Dersom du føler deg syk skal du ikke dra på tur! Førstemann til mølla prinsipp, og påmld stenges søndag kl 18.00

Send meg gjerne en mld om det er noe dere lurer på, eller noe jeg har glemt

Mvh

Sofie (US)

Kontaktinfo:
Sofie Skyttersæter Iversen (Epost: sofie.iversen@hotmail.com - Telefon: 95431389)


Påmeldingsfristen er Utgått (12. sep)


Navn KallenavnKlasseKommentar
Espen Samuelsen SkiriDudes
Marit Melby JacobsenBabes
Ingunn Egeberg VáriBabes
Anders EmilssonDudesNu jävlar
Ingrid GulbrandsenBabes
Børge StyrvoldDudes
Are WigaardDudes
Paul GroeningDudes
Sunniva OmdalBabes
Tilla Farnes HennumDudes
OleJDudes
Thea DyrkornBabes
Gustav Henrik FiskumDudes
Synne FossøyDudes
Tobias KristensenDudes
Bjørn Anders FlågenDudes
Karen Oline KolstadBabes
Marius StaffDudes
Tonje VBabes
RasmusØksemesterDudesKommer Skogan og fikser motorsagnasj?
Olav Milian Schmitt GranLaffenDudes
Vilde LykkeBabes
Maria Ulseth SylteBabes
Johan GrahnDudes
Olai Stensland LillevoldDudes
Pål Andre LervågDudes

Antall påmeldte: 26