Lørtek sprint – 2. des

Hu & Hei – da var det Lørtek igjen!

PM

Hva: Sprintintervaller av typen 4 x 1,4-1,6 km målt i korteste løpsvei. Løpes én og én eller i grupper med knockout-stil.

Hvor og når: Denne gangen skal vi rundt omkring Brundalen skole (oppmøte). Området består hovedsaklig av borettslag med en rekke parkområder, veier og små passasjer imellom. Oppmøte er 10:00 ved TPM og felles avgang derifra. Gi beskjed i kommentarfeltet om noen møter direkte.

Kart: Diverse utsnitt av Nidarøsts sprintkart Brundalen. Målestokk er 1:4000 med ekvidistanse 2,5 m, aktuelle traséer er smårevidert og det hele er svaksynstestet. Hver intervall er nummerert på eget utsnitt og neste start er i nærheten av forrige mål, en liten pausejogg imellom.

Postskjermer: Nei, ta på detaljen.

Gafling: Nei.

Sperringer: Sperringer i form av lilla skravur med lilla, tykk strek i kantene eller bare lilla, tykk strek er benyttet. Disse er ikke markert i terrenget, men skal være tydelig å se på kartet. I tillegg er kartets farger justert en rekke plasser. Dette gjelder gult som har blitt olivengrønt. Lilla sperringer og gul-olivengrønt bytte varierer fra intervall til intervall. Les kartet – det bestemmer!

Skovalg: Kong vinter har begynt å si hei på deg, så større områder, særlig trapper, kan være ganske så glatte. I tillegg er flere småstier i terrenget snødd ned og det kan være vanskelige å se nøyaktig hvor de går. Vi får håpe at de lokale går opp flere av dem, men tenk igjennom dette hvis du skal løpe fort.

 

Livelox blir tilgjengelig her.

 

Da håper jeg folk og fe er gira for en fartsfylt økt, som nok kan være like hautullat i rolig tempo, og en fin, liten pause fra eksamenslesinga.

Vel møtt!

Kontaktinfo:
Anders Vestøl (Epost: anders-vestol@hotmail.com - Telefon: 95303673)
Jakob Severin Steffensen Hjelseth (Epost: jakobhjelseth@gmail.com - Telefon: 95253654)


Påmeldingsfristen er Utgått (1. des)


Navn KallenavnKommentar
Karoline Brevig Aune
Ingeborg Eikeland
Henriette
Maya
Alba
Jørgen Dahle
GjendineØnsker kart til senere
Sander RogndokkenØnsker kart til senere
Janne
Clemens
AnuØnsker kart, kan hente fra kjelleren etterpå
Emma ArnesenØnsker kart på kjelleren
Vetle
Tuve Möller
Halvard KornmoØnsker kart til senere
Eivind Berner MyhreØnsker kart til senere
Olof LjunggrenKart til søndag
Eirik Langedal Breivik
Bjørni
Peter UranSwing-Uran
Madeleine VarangSwing-Madde

Antall påmeldte: 21