• Turprogram høst 2018

  Bli med!

  NTNUI Koiene arrangerer hvert semester turer og/eller dugnader som vi gjerne vil ha med DEG på. Dette er en finfin måte å bli kjent med koiegruppa på, og vanligvis er det omtrent en 50/50 fordeling mellom folk fra koiemiljøet og nye ansikter når vi stikker til fjells.

  MERK: NTNUI Koienes arrangerte turer er åpne for alle NTNU-studenter.

  29-30 September: Telttur i Bymarka

  En lavterskel tur med maksimum kos! Sted og tid bestemmes når vi har et overslag på hvor mange vi blir, men start blir lørdag ettermiddag en gang. Koiene kan stille med noen telt og en lavo, men om du har telt/hengekøye er det fint om du kan ta med denne, og kanskje har plass til én eller to til. Gi oss beskjed, så kan vi være behjelpelige med å matche telt/folk så alle kan sove under "tak" (hvis de vil). Gode muligheter for å sove i hengekøye også 😍 Som sagt, max kos! Bål, leker, quiz og spill er noe av det du kan forvente deg denne kvelden. Alt er væravhengig - pøser det ned må vi utsette turen, er det fint vær vil det kanskje bli snakk om kveldsbad etterhvert 😊 Hva må du ha med? Alt du trenger for å sove ute, varme klær, hodelykt og mat+drikke. Vi har noen brennere, men fint om man planlegger mat som krever minimum forberedelse.

  Påmelding: Send mail til olavsmed@hotmail.com , oppgi gjerne om du har telt, brenner eller bil du kunne stilt disponibelt.

  5-7 Oktober: Dugnad på Lynhøgen

  FULL
  Bli med på dugnad til Lynhøgen, i løpet av helgen vi skal bygge et nytt vedskjul, hogge ved og fikse andre små oppgaver som må gjøres på koien. Erfaring med å bygge er ikke nødvendig, men er et pluss hvis du har erfaring. Det er kun 4 sengeplasser inne i koia, så er mulig noen må ligge i lavvo ute hvis været tillater det. Det vil bli felles middag både fredag og lørdag. Påmelding skjer til koiene-leder@ntnui.no, det er begrenset med plasser så ikke vent for lenge med å melde deg på. Husk å si i fra hvis du har noen allergier eller er vegetarianer.