Vi skaper muligheter for studenter innen bergfag

Samtidig som vi beriker studietiden

Stillinger og sommerjobber

Spe på både økonomi, kunnskap og nettverk med relevant sommerjobb! Kanskje du snart er ferdig med studiene og klar for fast jobb? Her vil vi samle jobber fra våre medlemsbedrifter slik at du kan velge og vrake. Bedrifter oppfordres til å sende stillingsutlysninger i pdf til webmaster@bergringen.no.

Sommerjobb i Norcem Brevik

Norcem lyser ut 40 sommerjobbstillinger på sementfabrikken i Brevik sommeren 2019. Ferievikarene får mulighet til å jobbe med driftsrelaterte arbeidsoppgaver i dagbrudd eller underjordsgruve, prosessanlegg og fabrikkrenhold eller med laboratoriearbeid og logistikk. Arbeidstiden er både dagtid, 2-skift og 5-skift og med en varihet på 6-9 uker. Er du interessert i jobben? Da finner du mer informasjon i annonsen under.

Søknadsfrist: 25. mars 2019


Se annonsen her

Sommerjobb i Brønnøy Kalk

Brønnøy Kalk ønsker å tilby to studenter sommerjobb i perioden juni-august 2019, med en varighet på 6-8 uker. Arbeidssted vil være ved Brønnøy Kalk sin virksomhet i Velfjord, samt i områder rundt (30 min-1 time). Arbeidsoppgaver vil i hovedsak bestå av arbeid med borkjerner og geologisk kartlegging i området. Det vil også være mulighet for å skrive masteroppgave innen strukturgeologi etter sommerjobben. Er du interessert i jobben? Da finner du mer informasjon i annonsen under.

Søknadsfrist: 17. mars 2019


Se annonsen her

Sommerjobb i Franzefoss Pukk, Bærums verk

Franzefoss utlyser en stilling som sommervikar på deres sentrallab på Steinskogen, Bærum. Dette er en ypperlig mulighet til å få en spennende og relevant arbeidserfaring i sommer. Arbeidet vil vare i 6-8 uker med oppstart i Juni.

Søknadsfrist: Utgått


Se annonsen her

Sommerjobb i Norsk stein

Norsk Stein AS ønsker også i år å tilby sommerjobber for bergstudenter. Studenter innen bygg- og anleggsteknikk kan også søke. Arbeidsoppgaver vil generelt bli tilpasset bergstudentens kvalifikasjoner. Det er ønskelig at studentene har førerkort for bil. Det kan bli aktuelt med arbeidsoppgaver på Jelsa, Tau og Dirdal.

Søknadsfrist: Utgått


Se annonsen her

Sommerjobb i Brønnøy kalk

Brønnøy kalk ønsker å tilby sommerjobb til to studenter i perioden juni-august. De vil kunne delta i mange spennende oppgaver, blant annet Geologisk kartlegging av nye områder, kjerneboringer og håndtere daglig drift av dagbruddet. Brønnøy kalk ligger til i Brønnøysund i Nordland

Søknadsfrist: Utgått


Se annonsen her

Sommerjobb i Norcem Brevik

Hvert år rekrutterer Norcem ca. 40 ferievikarer til ulike sommerjobber ved fabrikken i Norcem, Brevik. Ferievikarene jobber med driftsrelaterte arbeidsoppgaver i dagbrudd eller i underjordsgruve som f eks: rensk av fjell, truckkjøring, knuserpass, rengjøring osv. Brevik ligger i Telemark fylke ikke langt unna Skien.

Søknadsfrist: Utgått


Se annonsen her

Sommerjobb i NGI

Norges geotekniske institutt har lagt ut en rekke annonser for sommeren 2018. Som et selskap for både forskning og rådgiving er NGI et sted en får oppleve mye ny og spennende teknologi benyttet i praksis.

Søknadsfrist: Utgått


Sommerprosjekt i Oslo

Feltundersøkelser i Oslo

Sommerjobb geoteknikk Trondheim

Sommerjobb geoteknikk Oslo

Sommerjobb i Norcem Kjøpsvik

Norcem AS har verdens nordligste sementfabrikk i Kjøpsvik, 10 mil sør for Narvik i Nordland fylke. Det produseres årlig 500 000 tonn sement herfra, og tilsammen jobber 150 ansatte her! Oppgavene her vil bestå av planlegging og driving av dagbruddet, og det er og mulighet for videre prosjekt/hovedoppgave knyttet til dagbruddsdriften. Norcem kan være behjelpelig med å finne husrom.

Søknadsfrist: Utgått


Se annonsen her

Sommerjobb i Statens Vegvesen

Hvert år gir statens vegvesen sommerjobb-plass til over 200 studenter utover i hele Norge. Her kan du jobbe med arbeidsoppgaver som har stor relevans innenfor bergingeniør-studier.

Søknadsfrist: Utgått


Link til utlysningen.

Gruveingeniør og geolog/gruvegeolog hos Rana Gruber

Rana Gruber søker nå etter 2 dyktige og allsidige medarbeidere; en gruveingeniør og en ressurs-/gruvegeolog, for snarlig tiltredelse. Gruveingeniøren skal planlegge og følge opp nye og eksiterende gruver i selskapet. Arbeidsoppgavene vil i stor grad være tilknyttet Rana gruber's underjordsaktivitet

Søknadsfrist snarest

For mer info se stillingsannonsen

Trainee Norsk Bergindustri

Norsk Bergindustri lyser ut traineestillinger. Stillingene har en varighet på to år og traineene skal innom tre bedrifter. Se link til nettsidene til Norsk Bergindustri under kontaktinformasjonen.
Søknadsfrist: 20.november 2017
Oppstart: 1. september 2018

En ny stilling som trainee for perioden 2018-2020 lyses herved ut. Søknadsfrist 20.november 2017. Dersom du lurer på noe vedrørende ordningen eller utlyste stillinger, kan du kontakte tillitsvalgte for traineene:

Kim Rune Grannes: kim.rune.grannes@gmail.com

Søknadsfrist 20.november 2017

Utlysning av stilling som trainee 2018

geolog hos Franzefoss pukk AS

Franzefoss søker en dyktig og ambisiøs geolog til å kartlegge, overvåke og kvalitetssikre sine områder på Østlandet

Franzefoss pukk AS er et av landets største bergverksbedrifter og forvalter av geologiske ressurser. De leverer pukk, sand, jord og grus til blant annet bygg og anleggsbransjen, offentlig sektor, landbruket og industrien.

Som geolog for franzefoss skal du bidra på ganske detaljert nivå i virksomheten samtidig som du må kunne drive opplæring og rådgivning innen geologi på anleggene. Du vil inneha en kritisk og sentral stilling i selskapet og vil samarbeide med laborant, anleggssjefer så vel som kvalitetssjef.

For mer info se stillingsannonsene

Søknadsfrist snarest

Se annonsen her

Trainee hos Bane NOR

Bane NOR søker nå traineer til å jobbe som jernbaneteknikere og prosjektledere!

Bane NOR drifter og utvikler det norske jernbanenettet. De har ansvaret for flere av Norges største landbaserte prosjekter. Prosjektene deres kan være hektiske, med engasjerte kollegaer som har kjærlighet til faget sitt. Den store satsingen på jernbanen i Norge gjør det vanskelig å ikke bli revet med, og dette preger arbeidsmiljøet. Alle som har fullført traineeprogrammet arbeider nå i sentrale roller i Bane NOR eller i jernbanesektoren.

For mer info se stillingsannonsene

Søknadsfrist Utgått

Stillingsannonse for jernbaneteknikker

Stillingsannonse for prosjektleder

Stilling som labingeniør hos Miljøkalk AS

Miljøkalk AS er i dag en av Norges ledende leveran-dører av kalk og dolomitt til bygg og anlegg, industri og eksport, landbruk, miljø og vassdragssmarkedet. De har produksjon, lager og distribusjonsnett over hele landet.

Avdelingen i Ballangen søker nå en labingeniør. Hovedoppgaven vil være prøvetakning, prøvepreparering, analyser og rapportering av resultater i forbindelse med drift av dolomittproduksjonen i Ballangen.

For mer info se stillingsannonsen

Søknadsfrist 30. September

Se annonsen her

Ferievikar hos Norcem Brevik

Norcem Brevik er blant de ledende sementfabrikker i Europa på bruk av alternative brensler. Fabrikken ligger i Brevik i Porsgrunn kommune i Telemark.

Som Ferievikar i Norcem kan du jobbe med driftsrelaterte arbeidsoppgaver i dagbrudd eller i underjordsgruve som f eks: rensk av fjell, truckkjøring, knuserpass, rengjøring osv. En kan og jobbe som uteoperatør i prosessanlegget, samt drive med fabrikkrenhold eller laboratoriearbeid. Totalt tar Norcem inn ca.40 ferievikarer hver sommer.

For mer info se stillingsannonsen

Søknadsfrist utgått

Se annonsen her

Sommerjobb i Bane NOR SF - Follobaneprosjektet

Denne sommerjobben er perfekt for studenter ved tekniske geofag med hovedprofil innen ingeniørgeologi. Follobaneprosjektet er svært omfattende. Mange ulike arbeidsoperasjoner skal utføres samtidig, tidsfrister skal holdes og prosjektet byr på spennende utfordringer innen ledelse og logistikk. Et slikt storskalaprosjekt vil i byggeperioden påvirke mennesker, natur og miljø. Det vil sommeren 2017 være aktuelt å ta inn ambisiøse og nysgjerrige studenter i flere deler av vår organisasjon. Hos oss vil du få en smak på hva det innebærer å jobbe i et helt spesielt og samfunnsnyttig prosjekt.

Søknadsfrist: utgått

Se annonsen her

Sommerjobb innen ingeniørgeologi hos Sweco

Som sommerstudent i Sweco får du en unik mulighet til å anvende kunnskapen din i praksis, ved å jobbe i spennende prosjekter sammen med våre erfarne rådgivere. Mange av våre sommerstudenter fortsetter hos oss etter endt utdannelse, se også nedenstående artikkel hentet fra «Anlegg og Transport» høsten 2016.

Søknadsfrist: utgått

Se annonsen her

Norsk Stein har sommerjobb for bergstudenter i 2017

Norsk Stein AS har Europas største anlegg for produksjon av tilslag til asfalt og betong, veibygging og offshorekonstruksjoner. Vi er lokalisert i Suldal kommune, er 162 ansatte + 7 lærlinger og har en årsproduksjon på opp til 10 mill. tonn.

For mer info se stillingsannonsen

Søknadsfrist utgått

Se annonsen her

Sommerjobb ved Multiconsult

MUST Energi internasjonal vannkraft har blitt en av Norges mest populære sommerjobber for teknologistudenter siden 2011. Nå har du muligheten til å få en utfordrende og eventyrlig sommerjobb.

For mer info se stillingsannonsen

Søknadsfrist utgått

Se annonsen her

Ledige stillinger for geomiljøet

På geoforskning.no finner du oppdaterte jobbannoner innen hovedsaklig akademia, men også andre jobber. Geoforskning serverer de siste nyhetene innen geomiljøet og forskning.

Link til Geoforskning

Studenter i Tekniske geofag på sommerjobb for Norsk Stein 2011. FOTO: Audun Sletten
© 2017 Bergringen    Alt innhold er kopibeskyttet i henhold til norsk lov om opphavsrett    webmaster@bergringen.no    Nettsider av Designbyrået Sjursendesign