Takk for at du velger å ta en titt på vår hjemmeside! NTNUI Taekwondo ble stiftet i 1992.


TKD er en kampkunst som opprinnelig kommer fra Korea. Den er forholdsvis ung (knappe 50 år), men har etter hvert fått en enorm utbredelse verden over, ikke minst etter at sporten nå er blitt med i OL. De fleste kampkunster har særtrekk som skiller dem fra de andre, og vårt er bena, dvs. at vi sparker mye på trening. Men vi fokuserer selvfølgelig også på bruk av armene, i form av slag og blokkeringer.


Det viktigste for meg er at du finner glede og inspirasjon i det å trene Taekwondo. Da er det viktig at du stiller krav til oss som er instruktører, stiller spørsmål, og ikke minst tar aktivt del i din egen utvikling. Det forventes av deg at du viser interesse, nysgjerrighet og er motivert. Og det er selvfølgelig opp til oss som instruktører å vekke interessen i deg og holde motivasjonen oppe.


Vi trener hovedsakelig mønster i form av hyonger (etter GM Tien Ton That 8 Dan), men flere av instruktørene våre trener også poomsae (WTF-mønster). En del av pensum er også selvforsvarsteknikker og sparring/kamp. I tillegg trener vi din allmenne helse gjennom styrketrening, spenst, tøying, balanse, meditasjon osv.


Vi har egne kamptreninger, der vi blant annet trener sparring etter WTF-regelverket. Medlemsskapet i Norges Kampsportforbund gjør at vi deltar i konkurranser i regi av dem.


Utover selve treningen har vi en herlig gjeng som arrangerer turer og fester for oss. De gjør en kjempeinnsats, og sørger for at selv de mest treningsfanatiske av oss har et sosialt liv.


Er det noe du lurer på er det bare å ta kontakt!


Vi gleder oss til å se deg på trening. Velkommen!


Janne Helen Viddal

Master, 6. Dan