Vi skaper muligheter for studenter innen bergfag

Samtidig som vi beriker studietiden

Stillinger og sommerjobber

Spe på både økonomi, kunnskap og nettverk med relevant sommerjobb! Kanskje du snart er ferdig med studiene og klar for fast jobb? Her vil vi samle jobber fra våre medlemsbedrifter slik at du kan velge og vrake. Bedrifter oppfordres til å sende stillingsutlysninger i pdf til webmaster@bergringen.no.

Trainee hos Bane NOR

Har du bygg, elektro, elkraft, geoteknikk, maskin eller lignende teknisk bakgrunn på bachelor- eller masternivå, gjerne i kombinasjon med fagbrev? Har du i tillegg bred interesse for jernbaneteknikk? Da kan Bane NORs traineeprogram i prosjektere jernbaneteknikk være noe for deg!

Bane NOR drifter og utvikler det norske jernbanenettet. De har ansvaret for flere av Norges største landbaserte prosjekter. Prosjektene deres kan være hektiske, med engasjerte kollegaer som har kjærlighet til faget sitt. Den store satsingen på jernbanen i Norge gjør det vanskelig å ikke bli revet med, og dette preger arbeidsmiljøet. Alle som har fullført traineeprogrammet arbeider nå i sentrale roller i Bane NOR eller i jernbanesektoren.

For mer info se stillingsannonsen

Søknadsfrist 19.oktober 2017

Se annonsen her

Stilling som labingeniør hos Miljøkalk AS

Miljøkalk AS er i dag en av Norges ledende leveran-dører av kalk og dolomitt til bygg og anlegg, industri og eksport, landbruk, miljø og vassdragssmarkedet. De har produksjon, lager og distribusjonsnett over hele landet.

Avdelingen i Ballangen søker nå en labingeniør. Hovedoppgaven vil være prøvetakning, prøvepreparering, analyser og rapportering av resultater i forbindelse med drift av dolomittproduksjonen i Ballangen.

For mer info se stillingsannonsen

Søknadsfrist 30. September

Se annonsen her

Ferievikar hos Norcem Brevik

Norcem Brevik er blant de ledende sementfabrikker i Europa på bruk av alternative brensler. Fabrikken ligger i Brevik i Porsgrunn kommune i Telemark.

Som Ferievikar i Norcem kan du jobbe med driftsrelaterte arbeidsoppgaver i dagbrudd eller i underjordsgruve som f eks: rensk av fjell, truckkjøring, knuserpass, rengjøring osv. En kan og jobbe som uteoperatør i prosessanlegget, samt drive med fabrikkrenhold eller laboratoriearbeid. Totalt tar Norcem inn ca.40 ferievikarer hver sommer.

For mer info se stillingsannonsen

Søknadsfrist utgått

Se annonsen her

Sommerjobb i Bane NOR SF - Follobaneprosjektet

Denne sommerjobben er perfekt for studenter ved tekniske geofag med hovedprofil innen ingeniørgeologi. Follobaneprosjektet er svært omfattende. Mange ulike arbeidsoperasjoner skal utføres samtidig, tidsfrister skal holdes og prosjektet byr på spennende utfordringer innen ledelse og logistikk. Et slikt storskalaprosjekt vil i byggeperioden påvirke mennesker, natur og miljø. Det vil sommeren 2017 være aktuelt å ta inn ambisiøse og nysgjerrige studenter i flere deler av vår organisasjon. Hos oss vil du få en smak på hva det innebærer å jobbe i et helt spesielt og samfunnsnyttig prosjekt.

Søknadsfrist: utgått

Se annonsen her

Sommerjobb innen ingeniørgeologi hos Sweco

Som sommerstudent i Sweco får du en unik mulighet til å anvende kunnskapen din i praksis, ved å jobbe i spennende prosjekter sammen med våre erfarne rådgivere. Mange av våre sommerstudenter fortsetter hos oss etter endt utdannelse, se også nedenstående artikkel hentet fra «Anlegg og Transport» høsten 2016.

Søknadsfrist: utgått

Se annonsen her

Trainee Norsk Bergindustri

Norsk Bergindustri lyser ut traineestillinger. Stillingene har en varighet på to år og traineene skal innom tre bedrifter. Se link til nettsidene til Norsk Bergindustri under kontaktinformasjonen.
Søknadsfrist: 17. februar 2017
Oppstart: 1. september 2017

To nye stillinger som trainee for perioden 2017-2019 lyses herved ut. Søknadsfrist 17. februar 2017. Dersom du lurer på noe vedrørende ordningen eller utlyste stillinger, kan du kontakte rådgiver eller tillitsvalgte for traineene:

Ali Reza Tirna: art@norskbergindustri.no

Lars Anker-Rasch: lars.anker.rasch@gmail.com

Søknadsfrist utgått

Utlysning av stillinger som trainee 2017

Norsk Stein har sommerjobb for bergstudenter i 2017

Norsk Stein AS har Europas største anlegg for produksjon av tilslag til asfalt og betong, veibygging og offshorekonstruksjoner. Vi er lokalisert i Suldal kommune, er 162 ansatte + 7 lærlinger og har en årsproduksjon på opp til 10 mill. tonn.

For mer info se stillingsannonsen

Søknadsfrist utgått

Se annonsen her

Sommerjobb ved Multiconsult

MUST Energi internasjonal vannkraft har blitt en av Norges mest populære sommerjobber for teknologistudenter siden 2011. Nå har du muligheten til å få en utfordrende og eventyrlig sommerjobb.

For mer info se stillingsannonsen

Søknadsfrist utgått

Se annonsen her

Ledige stillinger for geomiljøet

På geoforskning.no finner du oppdaterte jobbannoner innen hovedsaklig akademia, men også andre jobber. Geoforskning serverer de siste nyhetene innen geomiljøet og forskning.

Link til Geoforskning

Studenter i Tekniske geofag på sommerjobb for Norsk Stein 2011. FOTO: Audun Sletten
© 2017 Bergringen    Alt innhold er kopibeskyttet i henhold til norsk lov om opphavsrett    webmaster@bergringen.no    Nettsider av Designbyrået Sjursendesign