Velkommen til Swecosprinten 2014!

For fjerde året på rad har vi gleden av å invitere til Swecosprinten, en rulleskisprint på campus Gløshaugen. I år som i fjor legger NTNUI- langrenn, i samarbeid med vår hovedsponsor Sweco, til rette for at langrennsløpere i hele Trøndelagsområde kan konkurrere om heder og ære i mylderet av NTNUs studenter. Her snakker vi god stemning! Swecosprinten satser i høst på en stor utvidelse, og går for første gang inn som et av rennene i den spennende satsingen på en Midt-Norsk rulleskicup!

unknown_7lowres

Konkurransen gjennomføres under vanlige FIS sprintregler, med prolog før kvart-, semi- og hovedfinaler. Stilarten er klassisk og løypa går rundt hovedbygget på Gløshaugen. Mer info om løypekart og tidsskjema finnes under “informasjon”.

Langrennsgruppa i NTNUI garanterer en fartsfylt og spennende konkurranse, med både show, fine premier og spektakulære prestasjoner. Her blir det garantert kniving om beinet helt til siste tavtak! NTNUs ivrige studenter kommer til å skape en eksentrisk ramme rundt arrangementet, så børst støvet av rulleskiene, legg inn noen ekstra sprintøkter, og gjør deg klar for årets store idrettsbegivenhet på NTNU!

 

Rennleder, Swecosprinten 2014

Olaf Godtland Røe