Hvorfor søke NTNUI Turn?

Har du noen gang sett noen ta en araber-flikk-flakk og tenkt etterpå: Skulle ønske jeg kunne gjøre noe sånt etter endt eksamen om sommeren? Hva med å få muligheten til å kaste kroppen rundt et par ganger i luften for så å lande fjellstøtt på en tjukkas? Vel, den gledelige nyheten er at du faktisk kan hvis du vil! (Med noen unntak...)

NTNUI Turn

Hvem er vi

Vi er en trivelig gjeng bestående av både nybegynnere, halvgode og gode turnere. Mange i gruppen har turnet før, men det skal også være rom for nysgjerrige studenter som vil prøve noe nytt.

Sosialt

I turngruppa skjer det mer enn bare trening! Vi er en sosial gjeng som finner på mye gøy. En gang i måneden kjører vi et sosialt arrangement utenfor trening. Dette kan være av type brettspillkveld, vors eller ut å ta en milkshake/burger for å nevne noen eksempler. Vi drar på koietur til en av NTNUI-koiene en gang hvert semester. Det arrangeres også større fester samt en legendarisk generalforsamling!

Hvordan bli med
Vi tar i hovedsak opp medlemmer KUN i begynnelsen av hvert semester. Grunnet stor pågang benytter vi oss av ventelister. Dersom du ønsker å være med i gruppen vår må du sende inn søknad ved å trykke her, bruke «påmeldingskjemaknappen» eller trykke på fanen «registrening» og fylle ut skjemaet. Alle som skal være med i turngruppa MÅ være medlem av NTNUI.

Onsdag

21.00 - 23.00

Lørdag

15.00 - 17.00